Ana Sayfa AirPods Pro AirPods Pro 3’ün tanıtım tarihi belli oldu! Sevilen özellik, yeni modelde gelişecek

AirPods Pro 3’ün tanıtım tarihi belli oldu! Sevilen özellik, yeni modelde gelişecek

0

Apple, 9 Eylül tarihinde Glowtime etkinliğini düzenleyecek. Firma, bu etkinlikte iPhone 16 serisi başta olmak üzere yeni akıllı saatlerini ve AirPods 4’ü tanıtacak. Apple, yeni kablosuz kulaklığını tanıtmak için hazırlanırken AirPods Pro 3 üzerinde de çalışmaya devam ediyor. Bugün ortaya çıkan iddialara göre AirPods Pro 3, “Geliştirilmiş Aktif Gürültü Engelleme” özelliğiyle yakın zamanda tanıtılacak. Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

AirPods Pro 3, 2025 yılında tanıtılacak

Apple; Glowtime etkinliğinde iPhone 16 serisinin yanında Apple Watch 10. Nesil, Apple Watch SE 3, Apple Watch Ultra 3 ve AirPods 4’ü tanıtacak. Firma, Glowtime etkinliğinde tanıtacağı ürünleri dışında yeni ürünler üzerinde de çalışmaya devam ediyor.

Bugün ortaya çıkan habere göre Apple, 2025 yılında da “Geliştirilmiş Aktif Gürültü Engelleme” özelliğine sahip AirPods Pro 3’ü tanıtacak. AirPods Pro 2 modelinde de karşımıza çıkan Aktif Gürültü Engelleme, adından da belli olduğu gibi dışarıdan gelen sesi kullanıcılara iletilmesini engelliyor. Söz konusu özellik, kulaklığın bağlı olduğu cihazdan ses gelmese bile dışardan gelen sesleri engelleyerek kullanıcılar için sessiz bir ortam sunuyor.

Kulaklık dışardan gelen gürültünün engellenmesini içindeki küçük mikrofonlar sayesinde yapıyor. Mikrofon, ortamın sesini analiz ediyor ve sesin hangi frekanslarla üretildiğini belirliyor. Ardından da bu frekanslara karşı ses frekansları üreterek ortam sessiz hale getiriyor. Yani AirPods Pro 2 kullanıcısı, gürültülü bir ortamda bile Gürültü Engelleme özelliği sayesinde sessiz bir ortama kavuşuyor. Bu özelliğin gelişmiş bir versiyonu da AirPods Pro 3 modelinde yer alacak.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki AirPods Pro 3 için henüz bir zaman çizelgesi bulunmuyor. Fakat firmanın üzerinde çalıştığı ürününü 2025 yılının ilk çeyreğinde tanıtması öngörülüyor.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz