Ana Sayfa Haberler Apple TV+’ın sevilen dizisi, yeni sezonuyla geri dönüyor!

Apple TV+’ın sevilen dizisi, yeni sezonuyla geri dönüyor!

0

Sevilen Apple TV+ dizisi Ted Lasso’nun, uzun zamandır beklenen ve umut edilen 4. sezonuna daha yakın olduğumuzu söyleyebiliriz. Evet, Ted Lasso hayranları — dedikodu değirmeni tekrar dönmeye başladı. Bu seferki heyecan, Warner Bros. Television’ın üç OG Ted Lasso oyuncusunun seçeneklerini güvence altına aldığına dair raporlar nedeniyle ortaya çıktı. İşte konu hakkındaki en önemli ayrıntılar…

Apple TV+, sevilen dizisiyle geliyor

Henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, yapımın 4. sezonuna oldukça yakın olduğumuzu söyleyebiliriz. Variety’nin raporlarına göre, Ted Lasso yıldızı Jason Sudeikis’in bizzat 4. sezonda yapımcı olarak yer alması bekleniyor — ki bu, birçok kişinin yeni sezonun Rebecca ve Keeley gibi Ted dışı karakterlere odaklanmasının en iyi sonuç vereceği teorisiyle son derece uyumlu.

Şu anda kimse herhangi bir konuda yorum yapmıyor, ancak aynı zamanda bir yazar odasının kurulacağı ve 4. sezon üretim başlangıç tarihinin önümüzdeki yılın başlarında olacağına dair bir söylenti var. Deadline’a göre, “Waddingham, Goldstein ve Swift’in güvence altına alınmasından sonra, stüdyonun Ted Lasso oyuncularıyla, SAG-AFTRA sözleşmeleri olan ve seçenekleri süresi dolmuş olanlarla iletişime geçmesi bekleniyor.”

Gelecek ay üretimi sonlanacak 10 Apple ürünü! Hoşçakal iPhone 14 Plus

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Ted Lasso yeni sezonuyla sektörde beklenen etkiyi yapabilecek mi? Siz daha önce hiç Apple TV+ üzerinden bir dizi izlediniz mi? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için çok değerli.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz