Ana Sayfa Haberler iPhone SE 4 ne zaman tanıtılacak? İşte tüm bilinenler

iPhone SE 4 ne zaman tanıtılacak? İşte tüm bilinenler

0

Apple, 9 Eylül’de Glowtime etkinliğini düzenleyecek. Firma, etkinlikte iPhone 16 serisi başta olmak üzere yeni Apple Watch ve AirPods modellerini tanıtacak. Yeni cihazların tanıtım tarihi yaklaşırken iPhone SE 4 için de ön bilgiler belli olmaya başladı. Peki, iPhone SE 4 ne zaman tanıtılacak? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

iPhone SE 4 için tanıtım tarihi belli oldu

Apple’ın Glowtime etkinliği yaklaşırken tanıtacağı cihazlarla ilgili detaylar belli olmaya başladı. Tanıtılacak ürünlerin yanında iPhone SE 4 için de ön bilgiler paylaşıldı. Çünkü Apple, 3. Nesil iPhone SE modelini iki buçuk yıl önce tanıtmıştı. Firmanın uzun bir aradan sonra seriyi yenilemesi ve uygun fiyatlı iPhone bekleyen müşterilerine yeni bir model sunması bekleniyor.

Ünlü Apple analisti Mark Gurman, Power On bülteninde yaptığı açıklamada iPhone SE 4’ün önümüzdeki bahar mevsiminde tanıtılacağını açıkladı. Analist Ming-Chi Kuo da daha önce yaptığı bir açıklamada iPhone SE 4’ün 2025 yılında tanıtılmasını beklediğini belirtmişti. İki önemli analistin yaptığı açıklamaların tutarlı olması, iPhone SE 4 için olan iddiayı güçlendirdi. Ayrıca hatırlatmak gerekiyor ki Apple, önceki yıllarda tanıttığı iPhone SE modellerini de bahar aylarına yaptığı etkinliklerde tanıtmıştı.

Öte yandan iPhone SE 4’ün selef modellerin aksine yeni birçok özelliğe sahip olacak. iPhone SE 4; gücünü A18 işlemcisinden alacak. 6.1 inç büyüklüğünde OLED ekrana sahip olacak model, USB-C bağlantı noktası ve Eylem Tuşu ile birlikte gelecek. Tüm bu özelliklere rağmen fiyat etiketinin ise 400 ila 500 dolar aralığında olması bekleniyor.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz