Ana Sayfa Uygulamalar Apple Uygulamaları Apple sorunu çözdü: Uygulamalar eski haline döndü!

Apple sorunu çözdü: Uygulamalar eski haline döndü!

0

Apple hizmetlerinin büyük bir kısmı kesintiye uğradı. Kesintinin ardından Apple müşterileri, cihazlarını kullanamaz hale geldi. Kesinti, Apple web sitesinde de doğrulandı. Teknoloji devi, konuyla ilgili yaptığı açıklamada sorunu çözmek için çalıştıklarını belirtti. Kısa süre önce yapılan açıklamada da kesinti ve sorunların çözüldüğü açıklandı. Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Apple, kesinti sorununu çözdü

Apple’ın birçok hizmeti kesintiye uğradı. Kesintinin ardından Apple cihazları nerdeyse kullanılmaz hale geldi. Çünkü sorun oluşan uygulamalar arasında Apple müşterilerinin her gün hizmet aldığı uygulamalar yer alıyor. Kesintiye uğrayan uygulamalar arasında Apple Store, Apple Books, Find My, Game Center, iCloud Mail, iCloud. com, iWork for iCloud, Mac App Store, Apple News, Apple Photos ve Stocks var.

Yaşanan sorunun sıkça kullanılan uygulamalarda olması nedeniyle iPhone, iPad ve Mac kullanıcıları sosyal medya hesaplarında durumdan şikayetçi paylaşımlar yaptı. Apple ise web sayfasından bir açıklama yaparak kesinti olduğunu doğruladı ve sorunu çözeceklerini belirtti. Firma, bugün yaptığı son açıklamada uygulamalarının tamamında sorunların ve kesintilerin çözüldüğünü bildirdi.

Sorunun çözülmesiyle birlikte Apple kullanıcılarını cihazlarını yeniden kullanmaya başladı. Yaşanan olumsuz deneyim kısa süreli olsa bile Apple müşterilerini etkiledi.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz