Ana Sayfa Haberler Apple, seri üretime başlayacak: M4 Max ve M4 Pro işlemcili MacBook Pro...

Apple, seri üretime başlayacak: M4 Max ve M4 Pro işlemcili MacBook Pro modelleri geliyor!

0

Apple, 7 Mayıs tarihinde yaptığı etkinlikte M4 işlemcisini iPad Pro ile birlikte tanıttı. Firma, şimdi de M4 Pro ve M4 Max çipleri için hazırlanıyor. Bugün ortaya çıkan haberlere göre firma, M4 Pro ve M4 Max işlemcili MacBook Pro modellerinin seri üretimine başlayacak. Pek, yeni MacBook modelleri ne zaman çıkacak? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Apple, M4 Pro ve M4 Max işlemcileri için önemli iyileştirmeler yapacak

Apple, 7 Mayıs tarihinde yaptığı etkinlikte M4 işlemcisini iPad Pro ile birlikte tanıttı. M4 işlemcisinin Geekbench performans testlerinde selefine göre yüzde 25 daha hızlı olduğu ortaya çıktı.

Apple, şimdi de M4 Pro ve M4 Max işlemcili 14 inç ve 16 inçlik MacBook Pro modellerinin seri üretimine başlayacak. Yeni MacBook modelleriyle gelmesi beklenen işlemcilerin standart M4 işlemcisine göre yine önemli iyileştirmeler alması bekleniyor.

Seri üretimine başlanacak MacBook modellerinin de iki ay sonra yani ekim ayında tanıtılması öngörülüyor. Çünkü hem seri üretime başlanması hem de son Mac etkinliğinin ekim ayında yapılması bir sonraki etkinliğin zaman çizelgesi hakkındaki ipuçlarını veriyor.

Yeni üretilecek MacBook’ların ise tasarım konusunda selef modelleriyle benzer çizgilere sahip olması muhtemel. Donanım konusunda ise işlemcilere bağlı olarak önemli yükseltmeler alacak.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz