Ana Sayfa Haberler Apple Music’ten önemli bir yenilik!

Apple Music’ten önemli bir yenilik!

0

Müzik yayın hizmetlerini değiştirmek oldukça zahmetli olabilir, ancak en azından iki hizmet için biraz daha kolay hale geliyor. Apple Music artık çalma listelerinizi YouTube Music’e ve YouTube Music’ten kolayca aktarabilmenizi sağlıyor. Yani müzik hizmetinizi değiştirmek istiyorsanız—Spotify hariç—bunu yapmanın kolay bir yolu var. İşte konu hakkındaki en önemli ayrıntılar…

Apple Music, önemli bir yenilik yapıyor

Bugün Apple, iki yeni destek dökümanı yayımladı:

  • Müzik çalma listelerinizin bir kopyasını Apple Music’e aktarın
  • Özel çalma listelerinizin bir kopyasını başka bir hizmete aktarın

Her destek sayfası, verilerinizi Apple Music’e veya buradan taşımak için atmanız gereken basit adımları özetliyor. Maalesef şu anda sadece çalma listeleri desteklenen veri türü olarak aktarılabiliyor. Tüm müzik kitaplığınızı, dinleme geçmişinizi, algoritmik tercihlerinizi, beğendiğiniz şarkıları veya çalma listelerinden daha karmaşık bir şeyi aktarmanın bir yolu yok. Ancak en azından bir başlangıç.

Apple, seri üretime başlayacak: M4 Max ve M4 Pro işlemcili MacBook Pro modelleri geliyor!

Apple’ın destek sayfaları teknik olarak hizmete özgü bir açıklama sunmasa da, şu anda popüler platformun transfer desteği sunduğu tek hizmet YouTube Music. Umuyoruz ki yakın gelecekte Apple Music ve Spotify arasında da bu tür bir transfer anlaşması yapılır. Ancak iki şirketin geçmişine bakarsak, bu konuda çok da ümitli değiliz. Ancak her şeye rağmen, birçok kullanıcı büyük bir umutla bekliyor. Gelecekteki gelişmeleri de sizlere aktaracağız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz