Ana Sayfa Apple iPhone 16 ve 16 Pro 8 GB RAM ile mi gelecek?

iPhone 16 ve 16 Pro 8 GB RAM ile mi gelecek?

0

iPhone 16 ve 16 Pro modellerinin 8 GB RAM ile piyasaya çıkacağı belirtiliyor. Apple’ın, iPhone 17 serisi ile birlikte daha gelişmiş cihaz içi yapay zeka özelliklerini sunacağı ve bu modellerde RAM kapasitesini 12 GB’a çıkaracağı söyleniyor. iPhone 16 serisinin ise yine 8 GB RAM ile geleceği ifade ediliyor. İşte konu hakkındaki en önemli ayrıntılar…

iPhone 16 ve 16 Pro hakkında önemli iddia

Bu bilgilere göre, 2025’te tanıtılması beklenen iPhone 17 modellerinde daha fazla bellek gerektiren gelişmiş yapay zeka uygulamaları yer alacak. Apple Intelligence ile uyumlu olan iPhone 15 Pro ve iPhone 16 serileri, bu yıl çoğunlukla bulutta gerçekleştirilen yapay zeka işlemleri için 8 GB RAM’i yeterli kılıyor. Ancak uç yapay zeka teknolojilerinin gelişmesiyle birlikte, 2025’te RAM ihtiyacının artacağı tahmin ediliyor.

iPhone 16 serisinin 8 GB RAM ile geleceği kesin olarak kabul ediliyor, çünkü bu bilgiyi paylaşan Phone Chip Expert, daha önce de isabetli tahminlerde bulunmuştu. Örneğin, iPhone 7’nin suya dayanıklı olacağını ve standart iPhone 14 modellerinin A15 Bionic çipini kullanmaya devam edeceğini, daha gelişmiş A16 çipinin ise iPhone 14 Pro modellerine özel olacağını ilk açıklayan kişi olmuştu. Bu tahminler, daha sonra güvenilir kaynaklar tarafından doğrulandı ve cihazlar piyasaya sürüldüğünde doğru olduğu ortaya çıktı.

iPhone 16 serisi, Apple gelirlerini rekor seviyede artıracak!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Apple’ın yeni serisi sektörde beklenen etkiyi yapabilecek mi? Siz daha önce hiç bir Apple marka bir cihaz kullandınız mı? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için gerçekten çok değerli. Paylaşmaktan çekinmeyin!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz