Ana Sayfa Haberler iPad cihazlara Apple Music güncellemesi geliyor!

iPad cihazlara Apple Music güncellemesi geliyor!

0

iPadOS 18, iPad’e özel pek fazla özellik sunmasa da Apple Music uygulaması, özelleştirilebilir sekme çubuğuyla tablet deneyimini zenginleştiriyor. Bu makalede, iPadOS 18’in yeni sekme çubuğu tasarımını ve Apple Music uygulamasındaki başarılı uygulamasını inceleyeceğiz. İşte konu hakkındaki en önemli detaylar…

Yeni Apple Music güncellemesi olay yarattı

iPadOS 18, iPad’e yeni bir sekme çubuğu tasarımı getiriyor. Kulağa çok heyecan verici gelmese de, bu beklenenden daha güçlü bir değişiklik. Ancak, yeni tasarımın uygulanması uygulamaya göre değişiyor ve bazı uygulamalar eski tasarımlarına göre daha geride kalmış durumda. Neyse ki, Apple Music uygulaması, iPadOS uygulamaları için izlenmesi gereken parlak bir örnek teşkil ediyor.

Apple Music uygulamasının öne çıkan özelliği, sunduğu zengin kişiselleştirme seçenekleri. Varsayılan olarak, Müzik uygulamanızın sekme çubuğunda Ana Sayfa, Yeni ve Ara gibi standart seçenekleri göreceksiniz. Ancak, iPadOS 18’deki kayan sekme çubuğuna uzun basarak ve uyumlu bölümleri kenar çubuğunda görüntüleyerek çok daha fazlasını ekleyebilirsiniz. Bu bölümleri kenar çubuğundan sürükleyip sekme çubuğuna bırakarak özelleştirebilirsiniz.

Örneğin, çeşitli Kitaplık bölümlerinin tümü sekme çubuğunuza eklenebilir:

  • Son Eklenenler
  • Sanatçılar
  • Albümler
  • Şarkılar
  • Sizin İçin Hazırlandı
  • Müzik Videoları
  • Türler
  • İndirilenler
  • ve dahası

Apple Music’ten önemli bir yenilik!

Müzik uygulamasının sekme çubuğunun en iyi özelliği, ona tek tek çalma listeleri ve çalma listesi klasörleri de ekleyebilmeniz. Sık sık ziyaret ettiğiniz bir çalma listeniz mi var? Hızlı erişim için bunları da sekme çubuğunuza ekleyebilirsiniz.

Yalnızca Mac’te oluşturulabilen, ancak ardından iPad’e aktarılabilen çalma listesi klasörleri de eklenebilir. Sekme çubuğu çok fazla çalma listesiyle kolayca kalabalıklaşabilir. Ancak klasörler, favorilerinizi düzenlemek ve yine de onlara hızlı bir şekilde erişmek için harika bir yoldur.

Sonuç olarak, Apple Music’in iPadOS 18’deki sekme çubuğu uygulaması, Apple’ın diğer uygulamalarının da takip etmesini umduğumuz bir standart belirliyor. Bu özelleştirme seçeneği, kullanıcıların uygulamayı kendi ihtiyaçlarına göre uyarlamalarına ve müzik deneyimlerini kişiselleştirmelerine olanak tanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz