Ana Sayfa Apple Apple, geliştiriciler için iOS 18.1 beta 3’ü yayınladı

Apple, geliştiriciler için iOS 18.1 beta 3’ü yayınladı

0

Apple, iOS 18.1 beta 3’ü geliştiriciler için yayınladı. Bu yeni beta sürümü, iOS 18.1’in ilk Apple Intelligence özelliklerini içeriyor ve Ekim ayında yayınlanması bekleniyor. İşte konu hakkındaki en önemli ayrıntılar…

iOS 18.1 beta 3 gümbür gümbür geliyor

  • Yayınlanma Tarihi: iOS 18.1 beta 3, geliştiriciler için bir hafta önce yayınlanan ikinci betanın ardından geldi.
  • Yapı Numarası: 22B5034e
  • Desteklenen Cihazlar: Şu an için yalnızca iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modelleri bu beta sürümünü destekliyor. Bu cihazlar, Apple Intelligence özelliklerini destekleyen tek iPhone modelleri.

İşte yeni sürümle birlikte gelecek olan yeni özellikler;

  • Apple Intelligence: iOS 18.1, Apple Intelligence özelliklerinin ilk dalgasını tanıtıyor. Bu özellikler arasında metinleri yeniden yazma, düzeltme ve özetleme gibi yazma araçları bulunuyor.
  • Siri Yeniden Tasarımı: Siri’nin tasarımı tamamen yenilenmiş durumda ve artık sorgularınızı yazma seçeneği sunuyor.
  • Mail Uygulaması: Mail uygulaması yeni işlevsellikler kazandı. Mesaj özetleri, öncelik sıralaması ve Akıllı Yanıt gibi özellikler eklendi.
  • Focus Modu: Yeni Focus modu “Reduce Interruptions”, AI’yi kullanarak acil dikkat gerektiren bildirimleri önceliklendiriyor.

iPhone 16 serisi, Apple gelirlerini rekor seviyede artıracak!

Apple, iOS 18.0 sürümünün betalarını da hem geliştiriciler hem de genel beta kullanıcılarıyla test etmeye devam ediyor. Bu güncellemenin Eylül ayında yayınlanması bekleniyor. iOS 18.1 beta 3 ile ilgili herhangi bir yenilik veya değişiklik bulunursa, geliştirici topluluğundan gelen geri bildirimler doğrultusunda daha fazla bilgi edinebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz