Ana Sayfa Apple Yeni iPhone 16 Pro Max rengi ortaya çıktı!

Yeni iPhone 16 Pro Max rengi ortaya çıktı!

0

Apple’ın yeni amiral gemisi iPhone 16 Pro Max için “Çöl Titanyumu” adlı yeni bir renk seçeneği sunacağı söylentileri dolaşıyordu. İlk başlarda altın rengi bir tona sahip olacağı tahmin edilen bu yeni rengin, internete sızdırılan bir video ile aslında kahverengi tonlarında olduğu ortaya çıktı. İşte konu hakkındaki en önemli ayrıntılar…

iPhone 16 Pro Max, rengi ile gündem oldu!

Videoda görünen cihazın gerçek bir iPhone 16 Pro Max değil, bir prototip olması yüksek ihtimal. Yine de, daha önce sızdırılan gerçek fotoğraflardaki renk tonuyla birebir örtüştüğünü söyleyebiliriz. iPhone 16 Pro ve Pro Max’in tüm renk seçenekleri “Titanyum” ismini taşıyacak. Bu da Titanyum Beyaz, Titanyum Siyah, Titanyum Gri ve Titanyum Altın renklerini göreceğimiz anlamına geliyor.

iPhone 16 Pro Max, rengi ile gündem oldu!

Şimdi kafalardaki asıl soru işareti, bu yeni kahverengi tonunun isminin ne olacağı. Söylentiler “Çöl” ve “Altın” arasında gidip geliyor. Hatta bazı kaynaklar “Gül” (ki genellikle pembe tonlarını ifade eder) isminin de geçtiğini iddia ediyor. Ancak kesin cevabı, 9 Eylül’deki Apple etkinliğine kadar öğrenmemiz pek mümkün görünmüyor.

iPhone 16 ve 16 Pro 8 GB RAM ile mi gelecek?

Bekleyiş sürerken, iPhone 16 serisi hakkında yeni söylentilerin ve sızıntıların ortaya çıkması da oldukça olası. Apple’ın yeni amiral gemisini merakla bekleyen teknoloji tutkunları için önümüzdeki günler oldukça hareketli geçecek gibi görünüyor. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Apple’ın yeni akıllı telefonu sektörde beklenen etkiyi yapabilecek mi? Siz daha önce hiç Apple marka bir cihaz kullandınız mı? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için gerçekten çok değerli. Paylaşmaktan çekinmeyin! Yorumlarınızı büyük bir merakla bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz