Ana Sayfa Apple Apple yönetimi, iPhone 16 serisinden umutlu görünüyor!

Apple yönetimi, iPhone 16 serisinden umutlu görünüyor!

0

Apple, 9 Eylül’de tanıtılacak iPhone 16 serisiyle büyük bir satış artışı bekliyor. Şirket, Apple Intelligence desteği ve diğer iyileştirmelerle birlikte yeni modellerin piyasada daha fazla ilgi göreceğini öngörüyor. Bu beklentiler doğrultusunda, iPhone 16 serisinin arzını geçen yılki iPhone 15 serisine kıyasla %10 oranında artırarak 88 ila 90 milyon ünite arasında olmasını planlıyor. İşte konu hakkındaki en önemli ayrıntılar…

iPhone 16, gümbür gümbür geliyor!

Ancak bazı analistler, Apple Intelligence’ın satışlarda başlangıçta önemli bir rol oynamayacağını belirtiyor. Haitong Securities’ten Jeff Pu, Apple’ın üretken yapay zeka ekosisteminin 2025’teki gelişmelerinin, satışların artışında daha etkili olacağını öne sürüyor. Bu görüş, Samsung’un Galaxy AI’ının Galaxy S24 modellerindeki etkisini göz önünde bulundurduğunda, Apple’ın yapay zeka desteğinin başlangıçta büyük bir etki yaratmayabileceğini gösteriyor.

Apple’ın iPhone 16 serisi, önceki nesilde olduğu gibi standart olarak 8 GB RAM ile gelecek. Bu bellek kapasitesinin, cihaz içi yapay zeka yetenekleri için yeterli olmayabileceği belirtiliyor. Daha gelişmiş yapay zeka özellikleri için kullanıcıların iPhone 17 serisini beklemesi gerekebilir; bu serinin 12 GB RAM ile gelmesi bekleniyor.

iPhone 17 Air mi geliyor?

Özetle, Apple’ın iPhone 16 serisi için yaptığı üretim artışı, ürünlerin başarısı konusunda şirketin iyimserliğini yansıtırken, yapay zeka destekli özelliklerin satışlardaki etkisini zaman gösterecek. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Lütfen görüşlerinizi aşağıda bizimle paylaşın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz