Ana Sayfa Haberler Mail uygulaması iOS 18 ile baştan yaratılıyor!

Mail uygulaması iOS 18 ile baştan yaratılıyor!

0

Apple, Haziran ayında düzenlediği WWDC etkinliğinde Mail uygulaması için oldukça iddialı bir güncelleme duyurdu. Bu yıl iPhone’unuzun Mail uygulamasında sizi bekleyen yedi yeni özellikle e-posta deneyiminiz baştan aşağı değişecek. iOS 18 ile birlikte gelen otomatik kategorizasyon özelliği sayesinde, e-postalarınız “Öncelikli”, “İşlemler”, “Güncellemeler” ve “Promosyonlar” gibi kategorilere ayrılarak gelen kutunuz daha düzenli hale gelecek.

İşte Mail uygulamasına gelecek yenilikler!

Ayrıca, iOS 18’de Mail uygulaması, e-postalarınızı gönderene göre gruplandırarak, belirli bir kişi veya kuruluşla olan tüm yazışmalarınızı tek bir yerden görmenizi sağlayacak. Yeni Mail uygulaması, yeni ve eski e-postaları kolayca ayırt edebilmeniz için okunmamış e-postaları listenin en üstünde gösterecek.

Apple Intelligence, Mail uygulamasındaki Akıllı Yanıt özelliği ile klavye üzerinde otomatik öneriler sunarak, e-postalarınıza daha hızlı ve anlamlı yanıtlar vermenize yardımcı olacak. Sistem genelinde kullanılabilen Yazma Araçları ise, e-postalarınızı daha samimi, profesyonel veya öz hale getirmek için Apple Intelligence’tan yardım almanızı sağlayacak.

iOS 18.1, bu özelliğiyle görsel kalitesini artıracak!

iOS 18.1 ile birlikte Mail uygulaması, her e-postanın hızlı bir özetini doğrudan liste görünümünde sunarak, tüm e-postaları açmak zorunda kalmadan içeriği hakkında fikir edinmenizi sağlayacak. Son olarak, Öncelikli Mesajlar özelliği, etkinlik davetiyeleri, uçuş check-in’leri veya iptal edilen toplantılar gibi zamana duyarlı e-postaları listenin en üstüne yerleştirerek önemli mesajları kaçırmamanızı sağlayacak.

WWDC24’te tanıtılan yeni Mail uygulaması oldukça şık bir görünüme sahip olsa da, Kategorizasyon gibi bazı özelliklerin henüz beta sürümünde yer almaması hayal kırıklığı yaratıyor. Yine de Apple Intelligence destekli Öncelikli Mesajlar ve Yazma Araçları gibi özelliklerin şimdiden kullanılabilir olması heyecan verici. Umarız Apple, tüm bu yenilikleri yıl sonuna doğru iOS 18.2 ile birlikte kullanıcıların beğenisine sunar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz