Ana Sayfa Aksesuar Apple, çok tartışılan ürününü iptal edebilir!

Apple, çok tartışılan ürününü iptal edebilir!

0

Apple, geçen yıl gerçek deriye çevre dostu bir alternatif olarak FineWoven aksesuarlarını tanıttı. Deri öncülleriyle aynı yüksek fiyat etiketini paylaşmalarına rağmen, bu iPhone kılıfları ve Apple Watch kayışları iyi yaşlanmıyor. Apple, 9 Eylül’de iPhone 16 serisini piyasaya sürdüğünde bunları kullanımdan kaldırabilir.

Apple, çok tartışılan ürününü iptal mi edecek?

Geçen yılki iPhone 15 etkinliğinde Apple, çevre dostu FineWoven malzemesi lehine hakiki deri iPhone kılıflarını ve Apple Watch kayışlarını emekliye ayırdı. Bununla birlikte, kumaştan yapılmış bu kılıfların, haksız yere 59 dolarlık fiyat etiketi dışında, deri öncülleriyle hiçbir ortak noktası yok. Müşteriler, neredeyse topluca, düşük kalitelerinden ve hızlı bozulmalarından şikayet ettiler. Neyse ki Apple, iPhone 16 serisini piyasaya süreceği önümüzdeki hafta FineWoven aksesuar serisini öldürebilir.

Bloomberg’e göre, Apple Mağazalarının FineWoven ürün stoğu şimdiye kadarki en düşük seviyede. “Bu, şirketin ya FineWoven’ı bir yıldan kısa bir süre sonra öldürmeye hazırlandığı ya da seriyi farklı renklerle güncellemeyi ve yeni donanımlar için desteklemeyi planladığı anlamına geliyor. FineWoven olmayan Apple Watch kayışlarının envanteri de azalıyor.”

iPhone SE 4, iPhone 16 ile birlikte piyasaya sürülebilir!

Nisan ayında yayınlanan bir raporda, Apple’ın kalite sorunları ve müşterilerin bunlara bağlı şikayetleri nedeniyle yeni FineWoven aksesuarlarının üretimini durdurduğu belirtilmişti. Bu nedenle, Apple’ın masaya yeni bir malzeme getirmesi veya deri alternatifini tamamen bırakması muhtemel görünüyor. Bu, resmi kılıf arayan iPhone kullanıcılarını silikon ve şeffaf varyantlarla baş başa bırakacaktır.

Cupertino merkezli firma, iPhone kılıflarının yanı sıra FineWoven Apple Watch kayışları, AirTag anahtarlıkları ve MagSafe özellikli cüzdanlar da sunuyor. Bu aksesuar türlerinin tümü kolayca çiziliyor, kötü yaşlanıyor ve deri (ve hatta silikon) muadillerinin üst düzey hisinden yoksun.

iPhone 16 ve Apple Watch Series 10, ilgili aksesuarlarıyla birlikte 9 Eylül’de tanıtılacak. Canlı açılış konuşmasını izlemekle ilgilenenler, Apple’ın web sitesi veya YouTube kanalı aracılığıyla resmi yayına erişebilirler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz