Ana Sayfa Apple Apple Watch Series 10’un ekran boyutları ortaya çıktı!

Apple Watch Series 10’un ekran boyutları ortaya çıktı!

0

Apple’ın 9 Eylül’deki “Glowtime” etkinliğinde tanıtacağı Apple Watch 10 modelleriyle ilgili heyecan giderek artıyor. Saatlerin 10. yıldönümüne özel radikal yenilikler beklenirken, Apple Watch 10’un tasarımı ve boyutlarını gösteren yeni görüntüler ortaya çıktı. Peki yeni Apple Watch’lar bizleri neler bekliyor?

Apple Watch Series 10 ekran boyutları ile gündemde

Daha önce Apple Watch 10’un iki farklı boyutta geleceği ve en büyük versiyonun ekran boyutunun 45 mm’den 49 mm’ye kadar çıkabileceği tahmin ediliyordu. Ancak yeni sızıntılar, bu beklentileri biraz düşürüyor. Sızıntılara göre, en büyük versiyonun ekran boyutu sadece 1 mm artarak 46 mm olacak. Küçük modelde de aynı durum söz konusu: ekran boyutu 41 mm’den 42 mm’ye çıkarılacak.

Apple Watch Series 10 ekran boyutları ile gündemde

Apple Watch 10’un tasarımına dair bilgiler hala sınırlı. Ancak Apple’ın giyilebilir teknolojideki 10. yılına özel olacak bu modelde, tıpkı iPhone X lansmanında olduğu gibi önemli tasarım değişiklikleri görmeyi bekliyoruz.

İşte Apple’ın en fazla ihmal ettiği ürünü!

İddialara göre Apple Watch Series X, önceki modellerde gördüğümüz kavisli ekran tasarımından vazgeçerek Apple Watch Ultra gibi düz bir ekranla gelecek. Ayrıca daha büyük pil kapasitesi, özel bir kayış sistemi ve hipertansiyon tespiti ve uyku apnesi tespiti gibi yeni sensörler de görebiliriz. Apple Watch 10 veya Apple Watch X’in, 9 Eylül 2024 tarihli Apple etkinliğinde tanıtılması bekleniyor.

Apple Watch’un önceki modellerinin tanıtım tarihleri ise şöyle:

  • Apple Watch Series 9: 12 Eylül 2023
  • Apple Watch Series 8: 7 Eylül 2022
  • Apple Watch Series 7: 18 Ekim 2021
  • Apple Watch Series 6: 15 Eylül 2020

Sizce Apple Watch 10, tasarım ve özelliklerde beklentileri karşılayacak mı? Yorumlarda görüşlerinizi paylaşın!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz