Ana Sayfa Apple Bu iOS uygulaması hayatınızı kolaylaştırabilir

Bu iOS uygulaması hayatınızı kolaylaştırabilir

0

Piyasada birçok görev yöneticisi var, ancak çoğu kişisel görevlere odaklanıyor. Geliştirici Mustafa Yusuf, sürekli olarak diğer insanlara yapmaları gereken şeyleri hatırlatmak zorunda kalanlar için, herhangi bir kişiyle görevlerinizi yönetmenizi ve paylaşmanızı sağlayan yeni bir uygulama olan Karo‘yu geliştirdi.

Yeni iOS uygulaması hayatınızı kolaylaştıracak

Yusuf aynı zamanda bir başka yapılacaklar uygulaması olan Tasks’ın da arkasındaki isim. Ancak Tasks daha karmaşık liste ve projelere odaklanırken, Karo daha basit ve arkadaşlarınız ve aileniz gibi diğer insanlara görev devretmeyi amaçlıyor. Uygulamanın arayüzü ise tıpkı bir sohbet uygulaması kullanıyormuşsunuz gibi görünmesi için tasarlanmış.

Yeni iOS uygulaması hayatınızı kolaylaştıracak

Ve bu muhtemelen uygulamanın en heyecan verici kısmı, çünkü sık sık birine mesaj atarak yapılacak görevleri hatırlatmam gerekiyor ve bu mesajlar uzun sohbetlerde kayboluyor. Karo ile bir kişiyi seçiyorsunuz ve bir “sohbet” başlatıyorsunuz. Yazdığınız her şey tamamlanması gereken yeni bir görev oluşturacak. Karşı tarafın da Karo uygulaması yüklüyse harika, görevi uygulamada görecekler. Ancak Karo, uygulamaya sahip olmayanlar için bile çalışıyor. Bu durumda, görevi iMessage, WhatsApp veya seçtiğiniz başka bir mesajlaşma uygulaması aracılığıyla gönderiyor.

iOS cihaza Fortnite nasıl yüklenir?

Karşı taraf, Karo’yu yüklemek zorunda kalmadan görevi görüntülemek ve tamamlandı olarak işaretlemek için bir bağlantı alacak. Bu, örneğin iPhone’u olmayan kişilerle çalışmak için harika bir özellik. Kişi görevi tamamlandı olarak işaretlediğinde, bir bildirim alacak ve uygulamanız güncellenecektir.

Uygulamanın başka birçok harika özelliği de var. Apple Anımsatıcılar ile entegre oluyor, son tarihler belirlemenize, dosya eklemenize olanak tanıyor, widget’larla birlikte geliyor ve hatta daha büyük görevleri yönetmenize yardımcı olmak için yapay zeka özelliklerine sahip. Bir süredir kullanıyorum ve kesinlikle denemeye değer. Karo’yu iOS App Store’dan ücretsiz olarak deneyebilirsiniz. Ancak, deneme süresinden sonra, bir abonelik veya ömür boyu lisans gerekiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz