Ana Sayfa Apple Bu kılıf, iPhone’unuzu Game Boy’a dönüştürecek!

Bu kılıf, iPhone’unuzu Game Boy’a dönüştürecek!

0

Bitmo Lab bugün, bir iPhone’da retro oyunlar oynamak için mükemmel bir kılıf olan GameBaby’yi tanıttı. GameBaby, iPhone’a oyun oynamak için bir yön tuşu ve düğmeler ekleyen ve günlük kullanım için koruyucu bir kılıf görevi gören akıllıca tasarlanmış iki parçalı bir aksesuar. İşte çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve çarpıcı detaylar…

Bu kılıf, iPhone’unuzu Game Boy’a dönüştürüyor

Kılıfın alt kısmı, üst kısımdan ayrılarak iPhone’un önüne takılabiliyor ve Delta gibi emülatörler aracılığıyla iOS’ta kullanılabilir hale getirilen retro oyunlar için ideal olan fiziksel bir arayüz sağlıyor. Oyun oynamadığınız zamanlarda, telefonun arkasına takılarak ekstra oyun işleviyle birlikte koruma sağlayabiliyor.

Bu kılıf, iPhone’unuzu Game Boy’a dönüştürüyor. İşte çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve çarpıcı detaylar…

Kılıfın kendi gücü yok ve iPhone’a herhangi bir şekilde bağlanmıyor, bu da kapasitif olduklarını ve ekrandaki düğmeleri etkinleştirmek için tasarlandıklarını gösteriyor. Bitmo Lab’a göre kılıf, farklı el konsolu düzenlerinde “mükemmel uyumluluk” sunan özel emülatör görünümleriyle birlikte Game Boy, Game Boy Color, Game Boy Advanced ve NES düğme düzenleriyle uyumlu.

iPhone SE 4 hakkında önemli gelişme!

GameBaby, özellikle Delta emülatörü aracılığıyla kullanılabilir hale getirilen düzenlerle çalışacak şekilde tasarlandı. iPhone 15 Pro Max ve iPhone 16 Pro Max ile uyumlu olacak. GameBaby, ilk 1.000 adet için 20 dolardan ön siparişle satın alınabilir, daha sonra ön sipariş fiyatı 25 dolara çıkacak. Ekim ayında gönderilmeye başlanması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz