Ana Sayfa Apple Sevilen Apple TV+ dizisi, yeni sezonuyla geliyor!

Sevilen Apple TV+ dizisi, yeni sezonuyla geliyor!

0

Gary Oldman’ın Jackson Lamb rolüyle başrolünde yer aldığı casusluk dizisi Slow Horses’ın dördüncü sezonunun ilk bölümü Apple TV+’ta yayınlandı. İlk olarak Nisan 2022’de başlayan dizi, hızlı bir şekilde yeni sezonlarıyla izleyici karşısına çıkıyor. İşte konu hakkındaki en önemli ve çarpıcı detaylar…

Sevilen Apple TV+ dizisi, yeni sezonuyla bizlerle olacak

Dizi, prömiyerinden bu yana popülerlik kazandı ve artık dünya çapında büyük bir izleyici kitlesine sahip. Dördüncü sezon, Mick Herron’ın “Spook Street” adlı dördüncü kitabına dayanıyor.

Slow Horses, hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden büyük beğeni topluyor. Son sezon şu anda Rotten Tomatoes’da %100’lük mükemmel bir puana sahip ve 3. sezon yaklaşan Oscar Ödülleri’nde En İyi Drama Dizisi dalında aday gösterildi. Başrol oyuncuları Gary Oldman ve Jack Lowden da kendi oyunculuk kategorilerinde aday gösterildiler.

Huawei, Apple etkinliğini gölgede mi bırakmaya çalışıyor?

Dördüncü sezon, üçüncü sezonun kaldığı yerden devam ediyor ve ekip bir kez daha büyük bir komplonun içine çekiliyor. Bir alışveriş merkezine intihar bombacısı tarafından saldırı düzenleniyor. River’ın babası David (Jonathan Pryce) da bunaması kötüleştikçe hikayede daha büyük bir rol oynuyor.

Slow Horses’ın yeni bölümleri her Çarşamba günü yayınlanacak. Tüm sezonu bir kerede izlemek isterseniz, 9 Ekim’i bekleyin; o zaman tüm bölümler yayınlanmış olacak. Apple, diziye olan güvenini göstererek Slow Horses’ı beşinci sezon için şimdiden yeniledi ve çekimler tamamlandı. Beşinci sezonun 2025 yılında yayınlanması bekleniyor.

Daha önce Slow Horses’ı izlemediyseniz, şimdi başlamak için harika bir zaman. İlk üç sezon (toplam 18 bölüm) keyifle izleyebileceğiniz bir hikaye sunuyor. Apple TV+’a abone olarak Apple TV uygulamasından izleyebilirsiniz. Daha önce Apple’ın yayın hizmetine abone olmadıysanız, buradan yedi günlük ücretsiz deneme sürümüne sahip olabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz