Ana Sayfa Apple Beats, yeni Powerbeats Pro 2 modeliyle geliyor!

Beats, yeni Powerbeats Pro 2 modeliyle geliyor!

0

Apple’ın alt markası Beats, uzun zamandır beklenen popüler kulaklığı Powerbeats’in yenilenmiş versiyonunun müjdesini verdi. MLB yıldızı Shohei Ohtani ile sosyal medyada yaptığı yeni bir iş birliğinde Beats, 2025 yılında piyasaya sürüleceğini söylediği yeni Powerbeats Pro 2’ye kısa bir bakış atmamızı sağladı.

Beats, yeni Powerbeats Pro 2 modeliyle geliyor!

Powerbeats Pro’nun mevcut versiyonu 2019 yılında piyasaya sürülmüş ve Apple’ın tamamen kablosuz kulaklık teknolojisini dayanıklı ve fitness odaklı bir tasarımla buluşturmuştu. Kulağa tam oturması için kancalı benzersiz bir tasarıma sahip olan Powerbeats Pro, ilk olarak AirPods 2’de karşımıza çıkan Apple’ın H1 çipinden güç alıyor ve 9 saate kadar pil ömrü, “Hey Siri” desteği ve daha birçok özellikle geliyor. Sosyal medyada yayınlanan kısa tanıtım videosu, Powerbeats Pro 2’den neler bekleyebileceğimiz konusunda bize ipuçları veriyor. Yeni tasarım, mevcut Powerbeats Pro’ya benzemekle birlikte biraz daha modern ve şık görünüyor.

Beats, 2025 yılında piyasaya sürüleceğini açıklamanın dışında Powerbeats Pro 2’nin özellikleri hakkında herhangi bir detay paylaşmadı. Ancak Beats’in son dönemdeki diğer ürünlerine baktığımızda, Powerbeats Pro 2’nin neler sunabileceği konusunda bazı tahminlerde bulunabiliriz. Örneğin Beats, Android ve iPhone ile platformlar arası uyumluluğu artırmak için kendi özel işlemcisini kullanabilir. Bu da her iki ekosistemde de “Beni Bul” desteği, tek dokunuşla eşleştirme gibi özellikler anlamına gelebilir.

iPad cihazlara Apple Music güncellemesi geliyor!

2025 yılında piyasaya sürüldüğünde Powerbeats Pro 2’nin büyük ilgi göreceği neredeyse kesin. Dört yıl önce piyasaya sürülmüş olmasına rağmen mevcut Powerbeats Pro, hala piyasadaki en çok satan ürünlerden biri. 250 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olan Powerbeats Pro’yu Amazon’da sık sık 200 doların altında indirimli fiyatlarla bulmak mümkün.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz