Ana Sayfa Apple AirPods Max 2 görücüye çıkıyor

AirPods Max 2 görücüye çıkıyor

0

Apple’ın bu sonbaharda tanıtacağı yeni ürünler arasında merakla beklenen AirPods Max 2 de yer alıyor. İlk AirPods Max’in üzerinden dört yıl gibi uzun bir süre geçmesi ve bu süreçte AirPods Pro 2’nin birçok yeni özelliğe kavuşması, AirPods Max 2’ye olan beklentiyi daha da artırıyor.

AirPods Max 2 görücüye çıkacak

İlk olarak, AirPods Pro 2’de kullanılan H2 çipinin AirPods Max 2’ye de gelmesi bekleniyor. Bu çip sayesinde AirPods Max 2 kullanıcıları, Adaptif Ses, Sohbet Farkındalığı, Kişiselleştirilmiş Ses gibi güçlü ses özelliklerine kavuşacak. Ayrıca, AirPods Pro 2’ye iOS 18 ile gelen Siri’ye baş hareketiyle yanıt verme, aramadayken Ses İzolasyonu ve dinamik kafa takibiyle Kişiselleştirilmiş Uzamsal Ses gibi özellikler de AirPods Max 2’de yer alacak gibi görünüyor.

Bir diğer önemli yenilik ise USB-C bağlantı noktası. Apple’ın yıllardır devam eden yeni evrensel bağlantı noktası standardına geçişiyle birlikte, AirPods Max 2’de de Lightning bağlantı noktası yerini USB-C’ye bırakacak. Bu değişikliğin, önümüzdeki ay düzenlenecek iPhone 16 etkinliğinde tanıtılması beklenen yeni AirPods 4’te de olması bekleniyor.

İlk AirPods SE modeli mi geliyor?

Yeni renk seçenekleri de AirPods Max 2 ile birlikte gelmesi beklenen yenilikler arasında yer alıyor. Mevcut AirPods Max, Uzay Grisi, Pembe, Yeşil, Gümüş ve Gök Mavisi olmak üzere beş farklı renk seçeneğiyle sunuluyor. AirPods Max 2 ile birlikte bu renk yelpazesinin Gece Mavisi ve Yıldız Işığı gibi yeni renklerle genişlemesi bekleniyor.

AirPods Max 2 ile ilgili en büyük merak konusu ise fiyat etiketi. İlk AirPods Max, 549 dolarlık yüksek bir fiyatla piyasaya sürülmüştü. Ancak günümüzde Amazon’da 459 dolara kadar indirimli fiyatlarla satılıyor. Rakiplerinin fiyatları göz önüne alındığında, Apple’ın AirPods Max 2 için de aynı fiyatı talep edip etmeyeceği merak konusu. Umarız Apple, AirPods Max 2’nin fiyatında ufak da olsa bir indirime gider. AirPods Max 2, uzun zamandır beklenen bir güncelleme ve Eylül ayındaki iPhone etkinliğinde tanıtılması bekleniyor. Bakalım Apple, AirPods Max 2 ile bizleri şaşırtmayı başarabilecek mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz