Ana Sayfa Apple Apple Arcade platformu yeni içeriklerle geliyor!

Apple Arcade platformu yeni içeriklerle geliyor!

0

Apple’ın oyun abonelik servisi Apple Arcade, zengin oyun kütüphanesi ve sürekli yenilenen içerikleriyle dikkat çekiyor. Çıkış tarihi itibarıyla neredeyse 100 oyunla başlayan platform, düzenli olarak eklenen yeni oyunlarla birlikte şu anda 200’den fazla oyuna ev sahipliği yapıyor.

Apple Arcade platformu yeni içeriklerle gündem oldu

Eylül ayında Apple Arcade’e üç yeni oyun eklendi: NFL temalı retro bir Amerikan futbolu oyunu olan “NFL Retro Bowl ’25”, strateji ve kart oyununu birleştiren “Monster Train+” ve Vision Pro’ya özel bir bulmaca oyunu olan “Puzzle Sculpt for Vision Pro”.

Apple Arcade platformu yeni içeriklerle gündem oldu. İşte konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar…

Ekim ayında ise dört yeni oyun daha platforma eklenecek. Basketbol severleri heyecanlandıran “NBA 2K25 Arcade Edition”, sevimli hayvanlarla yemek pişirme keyfi sunan “Food Truck Pup+”, popüler kedi kafesi simülasyonu “Furistas Cat Cafe+” ve bağımlılık yaratan bir beceri oyunu olan “Smash Hit+”, Apple Arcade kullanıcılarını bekleyen oyunlar arasında yer alıyor.

Apple Watch, yine hayat kurtardı!

Apple Arcade’in sunduğu oyunlar arasında “Temple Run: Legends”, “Vampire Survivors+”, “Castle Crumble for Vision Pro”, “Outlanders 2”, “Zen Koi Pro+”, “Punch Kick Duck+” ve “Cityscapes: Sim Builder for Vision Pro” gibi dikkat çekici yapımlar da bulunuyor.

Eğer siz de Apple Arcade’i henüz denemediyseniz, bir aylık ücretsiz deneme süresinden yararlanabilirsiniz. Ücretsiz deneme süresinin ardından aylık 7 dolara iPhone, iPad, iPod touch, Mac ve Apple TV’de kullanabileceğiniz Apple Arcade, Apple One paketlerine de dahil. Ayrıca, PS5 ve Xbox kablosuz kontrol cihazlarını da Apple cihazlarınızda ve belirli oyunlarda kullanabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz