Ana Sayfa Apple Apple Watch Series 10’un tasarımı nasıl olacak?

Apple Watch Series 10’un tasarımı nasıl olacak?

0

Apple’ın Pazartesi günü düzenleyeceği özel etkinlikte yeni iPhone’ların yanı sıra Apple Watch Series 10’u da tanıtması bekleniyor. Söylentiler, Series 10 modellerinin daha ince çerçevelere ve daha büyük ekranlara sahip yeni bir tasarıma sahip olacağını gösteriyor. Ancak, bazı kişilerin iOS 18.1’in en son beta sürümünde gördükleri şey, yeni Apple Watch Series 10 değil.

Apple Watch Series 10’un tasarımı hakkında önemli gelişme

Sosyal medyada paylaşılan bir ekran görüntüsü, iOS 18.1 beta sürümü çalıştıran bir iPhone’da Apple Watch’un ilk kurulum sürecini gösteriyordu. Görüntüde, saat kadranının saatin ön yüzünün neredeyse tamamını kapladığı ve etrafında süper ince çerçeveler olduğu görülüyordu. Bu da bazı kişilerin Apple’ın yanlışlıkla Apple Watch Series 10’un tasarımını sızdırdığına inanmasına yol açtı.

Ancak gerçek şu ki, bu bir sızıntı değil, sadece bir yazılım hatası. Gelen son sızıntılar, iOS 18.0 ve iOS 18.1’in en son beta sürümlerinin dahili dosyalarını doğruladı ve yeni Apple Watch modellerine ait herhangi bir görüntüye rastlamadı. Ekran görüntüsünde olan şey, Apple Watch Series 9 öğelerinin işlenirken yaşanan bir hatadan kaynaklanıyor.

Kullanıcılar neden yeni bir iPhone satın alıyor?

Elbette bu, Apple Watch Series 10’un ekranın etrafında daha ince çerçevelere sahip yeni bir tasarıma sahip olmayacağı anlamına gelmiyor. Ancak, paylaşılan ekran görüntüsünde görünen şey bir sızıntı değil, bir hatadan ibaret.

Son söylentilere göre Apple, 41 mm versiyonu üretimden kaldıracak ve giriş seviyesi seçenek olarak 45 mm modeli sunacak. Daha büyük seçenek olarak ise 49 mm’lik yeni bir model (Apple Watch Ultra ile aynı boyutta) tanıtılacak. Apple’ın ayrıca Apple Watch Series 10 için yeni sağlık sensörleri ve daha hızlı bir çip üzerinde çalıştığı da söyleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz