Ana Sayfa Apple İşte mutlaka izlemeniz gereken Apple TV+ dizileri!

İşte mutlaka izlemeniz gereken Apple TV+ dizileri!

0

Apple TV+, dizi dünyasına kaliteli yapımlar kazandırmaya devam ediyor. Eğer siz de bir Apple TV+ abonesiyseniz ve sırada ne izleyeceğinize karar veremiyorsanız, Rotten Tomatoes puanlarına göre hazırladığımız bu listeye göz atabilirsiniz:

Mutlaka izlemeniz gereken Apple TV+ dizileri

  • Bad Sisters (100%): Kara mizah ve gerilim türlerini bir araya getiren dizi, anne babalarının zamansız ölümünün ardından birbirlerine daha sıkı bağlanan Garvey kız kardeşlerin hikayesini konu alıyor.
  • Drops of God (100%): Gastronomi ve şarap dünyasına odaklanan dizi, ünlü şarap eleştirmeni Alexandre Léger’in ölümünün ardından kızının miras için verdiği mücadeleyi konu alıyor.
  • Black Bird (98%): Gerçek olaylardan uyarlanan dizi, genç bir adamın, bir seri katili itirafçı yapması karşılığında özgürlüğüne kavuşma teklifini kabul etmesini konu alıyor.
  • Pachinko (98%): Kore, Japonya ve Amerika arasında geçen destansı bir aşk ve savaş hikayesi anlatan dizi, yasak bir aşkın yankılarını konu alıyor.
  • Slow Horses (98%): Kariyerlerinde yaptıkları hatalar nedeniyle MI5’in gözden düşmüş departmanında görevlendirilen bir grup İngiliz ajanının hikayesini anlatan dizi, karanlık mizahıyla dikkat çekiyor.
Sizler için mutlaka izlemeniz gereken Apple TV+ dizilerini derledik. İşte konu hakkındaki en önemli ve çarpıcı detaylar…

Göz Atmaya Değer Diğer Diziler:

  • Central Park (97%): Müzikal ve komedi türlerini harmanlayan animasyon dizi, Central Park’ta yaşayan Tillerman ailesinin eğlenceli maceralarını konu alıyor.
  • Little America (97%): Antoloji türündeki dizi, Amerika’daki göçmenlerin komik, romantik, yürekten, ilham verici ve şaşırtıcı hikayelerini ekranlara getiriyor.
  • Mythic Quest (97%): Bir video oyunu geliştirici ekibinin iş ve özel hayatlarını konu alan dizi, ofis hayatının komik ve gerçekçi bir portresini çiziyor.
  • Severance (97%): İş ve özel hayatları arasında cerrahi bir operasyonla ayrım yapılan bir grup çalışanın gizemli hikayesini konu alan dizi, merak uyandıran konusu ve başarılı atmosferiyle öne çıkıyor.
  • Trying (95%): Çocuk sahibi olmak için evlat edinmeye karar veren bir çiftin hikayesini anlatan dizi, sıcak ve samimi anlatımıyla izleyicinin kalbini fethediyor.

Anker, yeni nesil Apple ekipmanlarıyla geliyor!

Listede ayrıca, Platonic, Schmigadoon!, Swagger, The Afterparty, Dickinson, For All Mankind, Bad Monkey, Shrinking, Criminal Record, The Last Days of Ptolemy Grey, Servant ve Ted Lasso gibi başarılı yapımlar da yer alıyor. Apple TV+’ın geniş ve çeşitli içeriğiyle, her zevke uygun bir dizi bulmak mümkün.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz