Ana Sayfa Apple MacBook yenileme kampanyası gündem oldu

MacBook yenileme kampanyası gündem oldu

0

Apple’ın sunmadığı bir MacBook yenileme programını kim istemez ki? İşte Upgraded tam da bunu vaat ediyor. Güvenilir ortaklarla çalışan bu yeni abonelik hizmeti, iki yılda bir yeni bir Mac sahibi olmanızı sağlıyor. Aylık ödemeler sadece 36,06 dolardan başlıyor, hem de %0 faizle! Üstelik AppleCare+ da fiyata dahil.

MacBook yenileme kampanyası gündeme oturdu

Eğer Sihirli Elma okuyorsanız, muhtemelen Apple’ın sunduğu en yeni ve en iyi ürünlere sahip olmaktan keyif alıyorsunuzdur. Ancak yeni bir Mac’e terfi etmek, özellikle de yeni bir MacBook Air veya MacBook Pro çıktığında tekrar yenilemek isteyeceğinizi biliyorsanız, büyük bir maliyet getiriyor. İşte Upgraded tam da bu noktada devreye giriyor ve süreci kolaylaştırıyor.

Upgraded, iki güvenilir ortakla çalışıyor. Finansmanı Citizens Bank sağlıyor. Bu banka, Apple’ın kendi iPhone Yükseltme Programı’nın yanı sıra Microsoft’un Xbox All Access programı gibi diğer şirketlerin finansman ve yükseltme programlarını da destekliyor. İkinci olarak Upgraded, MacBook Pro ve MacBook satışları için Apple Premier Partner ve Apple Yetkili Servis Sağlayıcısı olan GatorTec ile çalışıyor. Upgraded aracılığıyla verilen tüm MacBook Pro ve MacBook Air siparişleri, GatorTec aracılığıyla doğrudan Apple’ın dağıtım tesislerinden yepyeni olarak gönderiliyor. Son olarak, Upgraded’in kendisi Trustpilot’ta 4,5 yıldızlı bir derecelendirmeye sahip ve 2017’den beri Avrupa’daki büyük perakendeciler için benzer programlar yürütüyor.

iPhone 16 Pro, iPhone 16’dan ne kadar farklı olacak?

Upgraded, küçük bir yazılım geliştirici ve tasarımcı ekibi tarafından yönetiliyor. Ekip üyeleri, birkaç yılda bir MacBook’larını düzenli olarak alıp satmaktan yorulunca, bu süreci kolaylaştırmak için harekete geçmeye karar vermişler.

Şu anda Upgraded, web sitesi aracılığıyla en yeni MacBook Pro ve MacBook Air modellerini sunuyor. MacBook siparişinizi tamamen özelleştirebilir, ihtiyacınız olan miktarda bellek ve depolama alanı seçebilir ve Apple’ın sunduğu tüm renk seçenekleri arasından seçim yapabilirsiniz. Programa katıldıktan sonra, Upgraded’in web sitesinde yer alan özel kontrol paneliniz aracılığıyla ödemelerinizi, yükseltme takviminizi, yeni sürümleri ve daha fazlasını takip edebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz