Ana Sayfa Apple Sevilen Find My özelliği dünyaya açılıyor!

Sevilen Find My özelliği dünyaya açılıyor!

0

Apple kullanıcıları için vazgeçilmez özelliklerden biri olan “Find My”, uzun zamandır Güney Kore’de hizmet vermiyordu. Yıllardır Amerika Birleşik Devletleri ve diğer birçok ülkede iPhone kullanıcılarının güvenle kullandığı bu uygulama, Güney Koreli kullanıcılar tarafından büyük bir özlemle bekleniyordu. Sonunda Apple’dan beklenen haber geldi ve “Find My” özelliğinin 2025 baharında Güney Kore’de de kullanıma sunulacağı duyuruldu.

Sevilen Find My özelliği Güney Kore’ye geliyor!

Apple’ın bu açıklaması, Güney Kore’deki kullanıcıların uzun süredir devam eden taleplerinin ve hatta resmi bir imza kampanyasının ardından geldi. Görünüşe göre Apple, özelliğin ülkede kullanılamamasının sebebi olarak yerel düzenlemeleri işaret ediyordu. Ancak Güney Koreli kullanıcıların çoğu da sorunun kendi hükümetlerinden kaynaklandığına inanıyordu. Yine de sorumluluğun kimde olduğuna dair kesin bir bilgi hiçbir zaman kamuoyuyla paylaşılmadı.

Sevilen Find My özelliği Güney Kore’ye geliyor! İşte çok konuşulan bu konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar…

Her ne olursa olsun, Güney Koreli kullanıcılar için yıllardır süren bu bekleyişin sona ermesi sevindirici bir gelişme. Artık onlar da iPhone, iPad, Mac, Apple Watch gibi cihazlarını “Find My” uygulaması üzerinden kolayca takip edebilecek ve sevdikleriyle konumlarını paylaşabilecekler. “Find My” uygulamasının Güney Kore’de de yaygınlaşması, kaybolan veya çalınan cihazların bulunmasını kolaylaştırarak kullanıcıların güvenliğini artıracaktır.

iPhone 16 Pro, iPhone 16’dan ne kadar farklı olacak?

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için gerçekten çok değerli. Paylaşmaktan çekinmeyin! Yorumlarınızı büyük bir merakla bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz