Ana Sayfa Apple iPhone 16 Pro serisi, daha yüksek fiyattan satışa çıkabilir!

iPhone 16 Pro serisi, daha yüksek fiyattan satışa çıkabilir!

0

Apple’ın yeni iPhone 16 Pro modeli, daha büyük ekranı, gelişmiş kamerası, yeni Çekim düğmesi ve Apple Intelligence tarafından optimize edilmiş A18 Pro çipiyle dikkat çekiyor. Ancak yeni bir rapora göre, tüm bu yenilikler beraberinde bir fiyat artışını da getiriyor. Yine de tercih ettiğiniz depolama alanına bağlı olarak, 16 Pro’nun fiyatı sizi hiç etkilemeyebilir. TrendForce’un ‘It’s Glowtime’ etkinliği öncesinde yayınladığı yeni rapora göre iPhone 16 Pro, alışılmış 128 GB depolama seçeneğini kaybederek giriş modeli için 256 GB depolama alanı sunacak. Bu da telefonun genel fiyatında bir artışa neden olacak.

iPhone 16 Pro serisi, daha yüksek bedelle mi satılacak?

iPhone 15 Pro ve önceki modeller, 128 GB depolama alanı için 999 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştu. TrendForce, iPhone 16 Pro’nun 256 GB depolama alanı için 1.099 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulmasını bekliyor. Bu tahminler doğru çıkarsa, giriş fiyatı geçen yıla göre daha pahalı olsa da, 256 GB için hala aynı fiyata aynı değeri elde ediyor olacaksınız. iPhone 15 Pro şu anda 256 GB’lık modeliyle 1.099 dolara satılıyor.

iPhone 16 Pro serisi, daha yüksek fiyattan mı satışa çıkacak? İşte konu hakkındaki en önemli ve çarpıcı detaylar…

Bu yüksek başlangıç fiyatı ve depolama alanı, Apple’ın geçen yıl 15 Pro Max serisinde yaptığı değişiklikleri takip ediyor. Pro Max zaten 128 GB seçeneğini kaldırmış ve bunun sonucunda daha yüksek bir fiyattan başlamıştı.

Apple Watch Series 10’un tasarımı nasıl olacak?

Söylentilere göre yeni 16 Pro modelleri, bu yıl ilk kez 2 TB’a kadar depolama alanı sunabilir. Eğer bu doğruysa, Apple’ın 128 GB seçeneğini kaldırması çok mantıklı olacaktır. Şu anda mevcut dört depolama seçeneği var ve beş seçenek fazla görünüyor. Her halükarda, gerçeği öğrenmemize sadece birkaç gün kaldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz