Ana Sayfa Apple iPhone 16 Pro serisinde depolama alanı artabilir!

iPhone 16 Pro serisinde depolama alanı artabilir!

0

Apple, iPhone 16 Pro modelinin başlangıç depolama alanını iki katına çıkarabilir. Ancak bu durum, telefonun fiyatının iPhone 15 Pro’ya kıyasla artması anlamına da gelebilir. Tayvanlı pazar araştırma şirketi TrendForce’un raporuna göre Apple, iPhone 16 Pro’da daha önce sadece iPhone 15 Pro Max’te bulunan tetraprism zoom lensi kullanmayı planlıyor. Bu da telefonun fiyatını artıracak bir etken. Fiyat artışını daha kabul edilebilir hale getirmek için ise Apple, başlangıç depolama alanını 128 GB’tan 256 GB’a çıkaracak.

iPhone 16 Pro serisinde depolama alanı artacak mı?

Geçtiğimiz yıl da benzer bir strateji izleyen Apple, iPhone 15 Pro Max’i tetraprism zoom lens ve 256 GB başlangıç depolama alanıyla piyasaya sürmüş ve fiyatını iPhone 14 Pro Max’in 256 GB’lık modeliyle aynı seviyede tutmuştu.

iPhone 16 Pro serisinde depolama alanı artacak mı? İşte çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve çarpıcı detaylar…

Ancak iPhone 16 Pro’nun daha büyük bir ekran ve diğer geliştirmelerle gelmesi beklendiği için, fiyatının 256 GB’lık iPhone 15 Pro’dan daha yüksek olması şaşırtıcı olmayacaktır. Rapor ayrıca, iPhone 16 serisinin iki yeni işlemciyle piyasaya sürüleceğini de belirtiyor. Pro olmayan modeller A18 yongasını kullanırken, Pro modellerde A18 Pro yongası bulunacak.

İşte dev Apple etkinliği hakkında bildiklerimiz!

Apple ayrıca, Apple Intelligence özelliklerini desteklemek için Pro olmayan modellerdeki RAM’i 6 GB’tan 8 GB’a çıkarabilir. Apple’ın 9 Eylül’de yeni cihazlarını tanıtacağı etkinlikte tüm bu detayların netleşmesini bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz