Ana Sayfa Apple Yeni iPad mini modeli duyurulmayacak mı?

Yeni iPad mini modeli duyurulmayacak mı?

0

Apple’ın iPad mini’yi en son güncellemesinin üzerinden epey zaman geçti ve yeni neslin yakında geleceğine dair haberler çıkmıştı. Ancak bazı kişilerin düşündüğünün aksine, Apple’ın yeni iPhone’larla birlikte önümüzdeki hafta yeni iPad’leri duyurmayacağı görülüyor.

Yeni iPad mini modeli duyurulmayabilir!

Bloomberg’den Mark Gurman Cuma günü yayınladığı yeni bir raporda, “yeni iPad’ler üzerinde çalışıldığını” bir kez daha söyledi. Ancak gazeteci bu kez, “geliştirilmiş bir mini versiyonu” da dahil olmak üzere yeni iPad’lerin, şirketin M4 çipli yeni Mac’leri duyurması beklenen bir Ekim etkinliğine kadar bekletileceğini iddia etti.

Gurman geçen hafta yayınladığı raporda, dünya genelindeki Apple Store’larda iPad mini stoklarının azaldığını ve bunun Apple’ın yeni bir model çıkarmaya hazırlandığını gösterdiğini söylemişti. Yine de, bunun bu ay içinde gerçekleşeceğine dair bir işaret yok. Apple’ın önümüzdeki ay giriş seviyesi iPad’in yeni neslini de tanıtması bekleniyor.

iPhone 16 Pro’nun kamerası hakkında önemli gelişme!

iPad mini 6, Eylül 2021’de, 8,3 inçlik daha büyük bir LCD ekrana sahip yeni tasarımıyla tanıtılmıştı. Mevcut iPad mini, iPhone 13 ile aynı olan A15 Bionic çipinden güç alıyor ve yalnızca 4 GB RAM’e sahip. Bu nedenle, bu sonbaharda iPadOS 18.1 ile birlikte gelen Apple Intelligence özelliklerini desteklemeyecek.

Yaklaşan iPad mini 7 hakkındaki söylentiler, önemli bir yükseltme almayacağını gösteriyor. Cihazın tasarımı değişmeyecek, ancak Apple’ın “jöle kaydırma” sorunlarını gideren yeni bir LCD panel sunmayı planladığı söyleniyor. Ek olarak, yeni mini modelinin Wi-Fi 6E ve Bluetooth 5.3’ü desteklemesi bekleniyor. Gelişmiş kamera yetenekleri hakkında da söylentiler var.

Aynı şey giriş seviyesi iPad’in bir sonraki versiyonu için de söylenebilir. Apple muhtemelen bu iPad’lere Apple Intelligence ile çalışabilmeleri için daha güçlü çipler getirmeye odaklanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz