Ana Sayfa Apple Apple ile PayPal arasında önemli işbirliği!

Apple ile PayPal arasında önemli işbirliği!

0

PayPal bugün yaptığı açıklamada, PayPal Banka Kartı’nın artık Apple Cüzdan uygulamasına eklenebileceğini ve mağazalarda ve çevrimiçi olarak Apple Pay ile kullanılabileceğini duyurdu. İşte son dönemde oldukça çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar sizlerle…

Apple ile PayPal arasında büyük bir işbirliği yapılıyor!

Apple’ın hizmetlerden sorumlu başkanı Eddy Cue, PayPal’ın basın açıklamasında, “İster mağazada, ister çevrimiçi isterse de uygulamalarda olsun, PayPal banka kartı sahipleri, Apple Pay’in günlük yaşamlarına getirdiği kolaylık ve güvenliğin tadını çıkarabilecekler” dedi.

Apple ile PayPal arasında büyük bir işbirliği yapılıyor! İşte son dönemde oldukça çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar sizlerle…

PayPal Banka Kartı sahipleri artık market alışverişi, benzin veya giyim gibi aylık bir harcama kategorisi seçebiliyor ve o kategoride ayda 1.000 dolara kadar yapılan alışverişlerde %5 nakit para iadesi alabiliyor.

Yeni iPhone kılıflarının rengi belli oldu!

Birden fazla nakit para iadesi teklifi birleştirilebiliyor. Banka kartı, MasterCard’ın kabul edildiği her yerde kullanılabiliyor. Yeni bir otomatik yükleme seçeneği, harcama olanağının kesintiye uğramaması için kartın bağlı PayPal hesap bakiyesi belirlenen miktarın altına düşerse otomatik olarak yükleme yapabiliyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Apple ile PayPal arasındaki dev işbirliği uzun vadede başarılı olabilecek mi? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için gerçekten çok değerli. Paylaşmaktan çekinmeyin! Yorumlarınızı büyük bir merakla bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz