Ana Sayfa Apple Bu Apple Watch modellerinin stokları tükeniyor!

Bu Apple Watch modellerinin stokları tükeniyor!

0

ABD ve diğer bazı ülkelerde, Apple’ın çevrimiçi mağazasında Apple Watch Series 9 ve Apple Watch SE 2 stoklarının azaldığı görülüyor. Çeşitli konfigürasyonlar şu anda mevcut değil olarak listeleniyor ve hatta bazı bağımsız Apple Watch kayışları bile tükenmiş durumda. Elbette bu durum, yeni modellerin eli kulağında olduğunda sıklıkla karşılaşılan bir durum.

Bazı Apple Watch modellerinin stokları tükenmek üzere!

Pazartesi günü düzenleyeceği özel etkinlikte Apple’ın, daha büyük ekranlara ve daha ince bir tasarıma sahip Apple Watch Series 10 modelleri ile muhtemelen plastik bir kasaya sahip bir Apple Watch SE 3 ve daha hızlı bir çip de dahil olmak üzere dahili yükseltmelere sahip bir Apple Watch Ultra 3’ü duyurması bekleniyor.

Bazı Apple Watch modellerinin stokları tükenmek üzere! İşte çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve çarpıcı detaylar…

Mevcut Apple Watch SE 2 konfigürasyonlarının tükenmesi de Apple Watch SE 3 beklentisini destekler nitelikte. Sonuçta mevcut Apple Watch SE, 2022 yılında piyasaya sürülmüştü. Haftaya Apple’ın etkinliğinde iPhone 16 serisinden tüm yeni Apple Watch ve AirPods modellerine kadar her şeyi kapsayan geniş bir yayın yapılacak. Duyurulan tüm cihazlar hakkında daha fazla bilgi edinmek için takipte kalın.

Yeni iPhone kılıflarının rengi belli oldu!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için gerçekten çok değerli. Paylaşmaktan çekinmeyin! Yorumlarınızı büyük bir merakla bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz