Ana Sayfa Apple iPhone 16 serisi ne zaman satışa çıkacak?

iPhone 16 serisi ne zaman satışa çıkacak?

0

Apple, İsveç’in Stockholm yakınlarındaki Mall of Scandinavia’da 20 Eylül Cuma günü yeni bir perakende mağazası açacağını duyurdu. Bu tarih aynı zamanda yeni iPhone 16 serisinin de çıkış tarihi olabilir. İşte çok konuşulan bu konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar…

iPhone 16 serisi hangi tarihte satışa çıkacak?

Apple’ın 9 Eylül Pazartesi günü düzenleyeceği özel etkinlikte dört yeni iPhone 16 modelini duyurması bekleniyor. Yeni iPhone’lar genellikle Apple tarafından duyurulduktan sonraki ikinci Cuma günü mağazalarda satışa sunulup müşterilere ulaşmaya başladığından, iPhone 16 serisinin 20 Eylül Cuma günü piyasaya sürülmesi bekleniyor. Eğer öyleyse, İsveç’teki yeni Apple Store da aynı gün büyük açılışını gerçekleştirecek.

Apple, Temmuz ayında İsveç’in Helsingborg şehri yakınlarındaki Väla Centrum alışveriş merkezindeki mağazasını kalıcı olarak kapatmıştı, ancak Mall of Scandinavia’daki yeni mağaza, Apple’ın büyük açılışının ardından ülkede hala üç mağaza işleteceği anlamına geliyor. Apple, mağazanın açılışı için iPhone, iPad ve Mac’e özel duvar kağıtlarını web sitesinde paylaştı.

iPhone 16 serisi önemli kamera iyileştirmeleriyle geliyor!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Apple’ın yeni nesil akıllı telefonları teknoloji sektöründe beklenen etkiyi yapabilecek mi? Siz daha önce hiç bir iPhone kullandınız mı? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için gerçekten çok değerli. Paylaşmaktan çekinmeyin! Yorumlarınızı büyük bir merakla bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz