Ana Sayfa Apple macOS Sequoia, çok yakında kullanıma sunulabilir!

macOS Sequoia, çok yakında kullanıma sunulabilir!

0

macOS Sequoia, on yılı aşkın bir süredir piyasaya sürülen en erken yeni macOS sürümü olacak ve büyük olasılıkla sadece bir hafta gibi kısa bir süre içinde kullanıma sunulacak. MacRumors’un elde ettiği dahili Apple belgeleri, macOS 15.0 Sequoia’nın Eylül ayı ortasına kadar resmi olarak halka açıklanacağını gösteriyor. Eylül ayı ortasında çıkacak olan macOS Sequoia, 25 Temmuz 2012’de piyasaya sürülen OS X 10.8 (Mountain Lion)’dan bu yana en erken macOS sürümü olacak.

macOS Sequoia, çok yakında görücüye çıkabilir!

iOS’un yeni yıllık sürümü tarihsel olarak her zaman macOS’un yeni sürümünden en az bir hafta önce piyasaya sürüldü. Hatta bazen Apple, sürümler arasında önemli bir boşluk bırakıyor; örneğin 2020’de şirket, iOS 14’ün (16 Eylül 2020) ve macOS Big Sur’un (12 Kasım 2020) piyasaya sürülmesi arasında yaklaşık iki ay bıraktı.

macOS Sequoia, çok yakında görücüye çıkabilir! İşte çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar…

iOS’un yeni büyük sürümleri her zaman Eylül ayında yeni bir iPhone serisinin piyasaya sürülmesinden önce yayınlanıyor. Bu yıl iPhone 16 serisinin 20 Eylül Cuma günü piyasaya sürülmesi bekleniyor. Sonuç olarak macOS Sequoia, yalnızca on yılı aşkın bir süredir piyasaya sürülen en erken macOS sürümü olmakla kalmayıp aynı zamanda ilk eş zamanlı iOS/macOS sürümü, hatta yeni bir macOS sürümünün yeni iOS sürümünden önce piyasaya sürüldüğü ilk sürüm de olabilir.

iPhone 16 serisi önemli kamera iyileştirmeleriyle geliyor!

Apple’ın 9 Eylül Pazartesi günü düzenleyeceği ve iPhone 16 serisini, yeni Apple Watch modellerini ve dördüncü nesil AirPods’u da tanıtacağı etkinliğinde, iOS 18 ve macOS Sequoia’nın çıkış tarihi hakkında daha fazla bilgi paylaşacağından neredeyse eminiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz