Ana Sayfa Apple Ugreen, yeni nesil Apple şarj cihazını piyasaya sürüyor

Ugreen, yeni nesil Apple şarj cihazını piyasaya sürüyor

0

Ugreen, emoji suratlı robot tarzı tasarıma sahip, Apple’a özel birkaç yeni şarj ürünü piyasaya sürdüğünü duyurdu. “Uno” serisi; bir Qi2 şarj cihazı, bir kablosuz şarj cihazı ve 100 W’lık bir USB-C şarj cihazını içeriyor. Ugreen’e göre şarj cihazları, Apple kullanıcıları için “Hızlı ve Eğlenceli Şarj” düşünülerek tasarlandı. Her birinde, şarj olurken farklı emoji suratları görüntüleyebilen bir TFT ekran bulunuyor.

Ugreen, yeni nesil Apple şarj cihazını görücüye çıkardı

10.000 mAh’lik Ugreen Uno Manyetik Kablosuz Şarj Cihazı, uyumlu bir iPhone’u 15 W’a kadar şarj edebilen bir Qi2 kablosuz şarj cihazına sahip. Ayrıca şarj etmek için 20 W’lık iki yönlü bir USB-C bağlantı noktası ve katlanabilir metal bir stand da mevcut.

Ugreen Uno 2’si 1 Arada Manyetik Kablosuz Şarj Cihazı da Qi2 özelliğine sahip ve iPhone’u 15 W’a kadar, AirPods’u ise 5 W’a kadar şarj edebiliyor. Ayarlanabilir görüş açısına sahip, dik duran manyetik bir şarj diski bulunuyor. Ayrıca, Apple Watch’un hızlı şarj edilmesi için bir Apple Watch şarj cihazının takılabileceği 5 W’lık bir USB-C bağlantı noktası da mevcut.

Yeni iPhone kılıflarının rengi belli oldu!

Ugreen Uno Şarj Cihazı 100 W ise 16 inçlik bir MacBook Pro’yu 30 dakikada %43’e kadar şarj etmek için kullanılabiliyor. Birden fazla cihaz takıldığında güç, farklı bağlantı noktaları arasında dağıtılıyor ve toplamda üç adet USB-C bağlantı noktası ile tek bir USB-A bağlantı noktasına sahip. Ugreen ayrıca Uno serisi için 30 W’lık 10.000 mAh’lik bir taşınabilir şarj cihazı ve 6’sı 1 arada bir USB-C hub’ı üzerinde de çalışıyor. Ürünler bu yılın ilerleyen dönemlerinde satışa sunulacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz