Ana Sayfa Apple Yeni AirPods Max ve Apple TV tanıtılmayacak mı?

Yeni AirPods Max ve Apple TV tanıtılmayacak mı?

0

Bloomberg’den Mark Gurman, Apple’ın 9 Eylül’deki “It’s Glowtime” etkinliğinde yeni AirPods Max ve Apple TV sürümlerinin tanıtılmayabileceğini öne sürdü. Görünüşe göre Apple, yeni renk seçeneklerine ve Lightning yerine USB-C bağlantı noktasına sahip yeni bir AirPods Max üzerinde çalışıyor olsa da, mevcut AirPods Max stokları hala bol olduğundan, yeni modelin daha sonra gelebileceği düşünülüyor.

Yeni AirPods Max ve Apple TV tanıtılmayacak!

Benzer şekilde, Apple’ın bu yılın başlarında piyasaya sürmesi beklenen güncellenmiş bir Apple TV üzerinde çalıştığı da biliniyor. Ancak yeni modelin hiçbir izinin olmaması ve mevcut modelin stoklarının stabil olması, “yeni bir sürümün yakın zamanda ufukta görünmediği” yorumlarına neden oluyor. Yeni AirPods Max’in, Eylül 2022’de tanıtılan H2 çipini veya Uyarlamalı Ses gibi özellikleri içermesi beklenmiyor.

Yeni AirPods Max ve Apple TV tanıtılmayacak! İşte çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve çarpıcı detaylar…

Gurman daha önce, değişikliklerin o kadar küçük olması beklendiğini ve yenilenen cihazın hala birinci nesil AirPods Max olarak kabul edileceğini söylemişti. Ne zaman çıkarsa çıksın, yeni Apple TV’nin mevcut A15 Bionic çipinden daha hızlı bir işlemciye ve hatta daha düşük bir fiyata sahip olması bekleniyor. Apple analisti Ming-Chi Kuo, bir sonraki Apple TV’nin 100 doların altında bir başlangıç fiyatına sahip olabileceğini öne sürdü.

iPhone 16 Pro serisinde depolama alanı artabilir!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için gerçekten çok değerli. Paylaşmaktan çekinmeyin! Yorumlarınızı büyük bir merakla bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz