Ana Sayfa Apple Yeni nesil AirTag ne zaman çıkacak?

Yeni nesil AirTag ne zaman çıkacak?

0

Apple, AirTag’i Nisan 2021’de piyasaya sürdü ve o zamandan beri bu eşya takip aksesuarında herhangi bir donanım güncellemesi yapmadı. Peki ikinci nesil AirTag ne zaman çıkacak? Çok konuşulan bu konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylara göz atacağız. İşte olası yeni özellikler ve değişiklikler de dahil olmak üzere dolaşan söylentilerin bir özeti.

Yeni nesil AirTag ne zaman geliyor?

Bloomberg’den Mark Gurman, Apple’ın yeni bir AirTag geliştirdiğini ancak aksesuarın 2025’ten önce piyasaya sürülmesini beklemediğini söyledi. Gurman raporunda yeni AirTag hakkında başka bir ayrıntı vermedi.

Yeni nesil AirTag ne zaman geliyor? İşte çok konuşulan bu konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar…

Apple tedarik zinciri analisti Ming-Chi Kuo ise Ekim 2023’te, ikinci nesil AirTag’in seri üretimine 2024’ün dördüncü çeyreğinden 2025’te bir noktaya ertelendiğini söyledi, ancak planlardaki bu değişikliğin nedeni hakkında bir açıklama yapmadı. Dolayısıyla hem Kuo hem de Gurman, yeni bir AirTag’in önümüzdeki yıla kadar gelmeyeceği konusunda hemfikir.

Apple Card, yeni kampanyayla gündemde

Peki yeni AirTag’de hangi özellikler olacak? Gurman daha önce yeni AirTag’in geliştirilmiş konum takibi sağlayan yükseltilmiş bir çipe sahip olacağını söylemişti. Eğer öyleyse, AirTag, geçen yıl tüm iPhone 15 modellerinde ilk kez tanıtılan ikinci nesil Ultra Geniş Bant çipiyle güncellenebilir. Kuo ise yeni AirTag’in Apple’ın Vision Pro kulaklığıyla bir şekilde entegre olacağına inanıyor, ancak henüz ayrıntılı bilgi paylaşmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz