Ana Sayfa Haberler watchOS 11 resmen yayınlandı! İşte tüm yenilikler

watchOS 11 resmen yayınlandı! İşte tüm yenilikler

0

Apple, Glowtime etkinliğiyle birlikte en yeni Watch Series 10 modelini görücüye çıkardı. Yeni saatlerle birlikte işletim sistemi de güncellenmiş oldu. Bu kapsamda Apple Watch için watchOS 11 kararlı sürümü önümüzdeki hafta yayınlanacak. Peki yeni işletim sistemi neler sunuyor?

watchOS 11 resmi olarak yayınlandı!

Aktivite Halkalarını duraklatma, haftalık hedefler belirleme ve kişiselleştirilmiş özet gibi özellikler, fitness takibini daha esnek ve motive edici hale getiriyor. Yaşam Bulguları ile gece boyunca alınan sağlık ölçümleri daha detaylı analiz edilirken, Antrenman Yükü ile antrenman yoğunluğunun vücuda etkisi takip edilebiliyor.

watchOS 11 resmi olarak yayınlandı! İşte çok konuşulan bu konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar…
watchOS 11 resmi olarak yayınlandı!

Kişiselleştirme alanında Fotoğraflar Kadranı ile en iyi fotoğraflarınız otomatik olarak saat kadranınızda gösterilirken, gelişmiş kadran özelleştirme seçenekleri ile saatinizi tarzınıza uygun hale getirebilirsiniz. Akıllı Gruplama ile Canlı Etkinlikler ve önemli bilgiler anında bileğinizde olurken, yeni araç takımları ile sık kullandığınız uygulamalara hızlıca erişebilirsiniz. Durum Denetleme ile sevdiklerinizi konumunuz hakkında bilgilendirebilir, Çift Dokunuş ile ellerinizi kullanmadan uygulamalarda gezinebilirsiniz.

iPhone 16 serisinin fiyatı belli oldu!

watchOS 11, sağlık takibini daha da derinleştiriyor. Yeni Vitals uygulaması, uyku sırasında ölçülen temel ölçümleri kullanarak günlük sağlık durumunuzu değerlendirecek ve önerilerde bulunacak. Döngü takibine hamilelik desteği eklenirken, Antrenman Yükü özelliği sporculara antrenman yoğunluğunu zaman içinde izleyecek.

İletişim alanında ise Çeviri uygulaması ile 20 farklı dil arasında çeviri yapabilir, çeviriyi dinleyebilir ve hatta yavaşlatabilirsiniz. Çeviri Akıllı Gruplama’da da yer alarak kolay erişim sağlayacak. Antrenman özellikleri arasında Gelişmiş GPS Konumlandırma, Havuzda Yüzme için Özel Antrenmanlar ve Sıradaki Antrenman Görünümü gibi yenilikler yer alıyor.

watchOS 11 alacak modeller

  • Apple Watch SE (2. nesil)
  • Apple Watch Series 6
  • Apple Watch Series 7
  • Apple Watch Series 8
  • Apple Watch Series 9
  • Apple Watch Series 10
  • Apple Watch Ultra
  • Apple Watch Ultra 2

watchOS 11 güncellemesi 16 Eylül tarihinde erişilebilir olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz