Ana Sayfa Haberler Yeni Apple Watch modellerinin şarj süresi karşılaştırıldı!

Yeni Apple Watch modellerinin şarj süresi karşılaştırıldı!

0

Apple’ın iPhone 16 etkinliğinde tanıtılan Apple Watch Series 10, bir dizi dikkat çekici özellikle geldi. Apple, Apple Watch Ultra 2 için de yeni bir saten siyah renk seçeneği sundu, ancak bu yıl yeni bir Ultra modeli tanıtılmadı. İki amiral gemisi saat seçeneği karşılaştırıldığında, pil ömrü önemli bir fark olarak öne çıkıyor.

Yeni Apple Watch modellerinin şarj süresi incelendi

Geçmiş yıllarda, Apple Watch Ultra’yı diğer modellerden ayıran en büyük özellik devasa ekranıydı. Ancak şimdi Series 10, daha da büyük bir ekranla Ultra’yı geride bıraktı. Bu da Ultra’nın pil ömrünü en önemli avantajı haline getiriyor.

Apple’ın her iki model için de paylaştığı pil ömrü tahminleri şu şekilde:

Apple Watch Series 10:

  • Normal kullanım: 18 saate kadar
  • Düşük Güç Modu: 36 saate kadar

Series 10 ayrıca hızlı şarj özelliğiyle yaklaşık 30 dakikada %0’dan %80’e kadar şarj olabiliyor.

iPhone 16 serisinin fiyatı belli oldu!

Apple Watch Ultra 2:

  • Normal kullanım: 36 saate kadar
  • Düşük Güç Modu: 72 saate kadar

Ultra’nın Series 10’dan geri kaldığı tek pil odaklı alan ise hızlı şarj süresi. %0’dan %80’e hızlı şarj olması yaklaşık 1 saat sürüyor. Ancak bu durum, daha büyük pil kapasitesi düşünüldüğünde anlaşılabilir.

Apple Watch Series 10, daha büyük ekranlar, daha ince bir tasarım, S10 çip, uyku apnesi tespiti, titanyum kasa seçeneği ve daha fazlasıyla geliyor. Öte yandan Apple Watch Ultra 2 ise uyku apnesi tespiti ve yeni bir renk seçeneği sunuyor. Yeni renk seçeneği ne kadar havalı görünürse görünsün, Series 10’u geride bırakmak kolay değil. Dolayısıyla, pil ömrü Ultra 2’nin öne çıkan en önemli özelliği olmaya devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz