Ana Sayfa Haberler Yapay zekalı iOS 18.1 beta, iPhone 16 serisi için aktif oldu!

Yapay zekalı iOS 18.1 beta, iPhone 16 serisi için aktif oldu!

0

Apple, bu hafta tanıttığı yeni iPhone 16 serisiyle birlikte iOS 18 işletim sistemini de duyurdu. Yeni telefonlar iOS 18 yüklü olarak gelecek ve güncelleme önümüzdeki hafta diğer iPhone modelleri için de yayınlanacak. Ancak ilk sürüm, Apple Intelligence özelliklerini içermeyecek. Apple bu özellikler için iOS 18.1 beta sürümüyle testler gerçekleştiriyor ve iPhone 16 kullanıcıları ilk günden itibaren beta sürümüne güncelleme yapabilecekler.

Yapay zekalı iOS 18.1 beta, iPhone 16 serisi için aktif hale geldi!

Apple, yeni iPhone 16 modelleri için özel olarak hazırlanmış iOS 18.1 beta sürümünü yayınladı. Bazı kullanıcılar, iOS 18.1 beta sürümünü kullanan başka bir iPhone’un yedeğini geri yükleyerek yeni iPhone’larını kuramayacaklarından endişe ediyorlardı çünkü şimdiye kadar yeni iPhone’lar için 18.1 sürümü mevcut değildi.

Yapay zekalı iOS 18.1 beta, iPhone 16 serisi için aktif hale geldi!
Yapay zekalı iOS 18.1 beta, iPhone 16 serisi için aktif hale geldi!

Şu anda iPhone’larında iOS 18.1 beta 3 kullanan kullanıcılar için iyi haber ise, yeni iPhone’larını kutusundan çıkarır çıkarmaz Apple Intelligence özellikli beta sürümüne güncelleyebilecekler. Apple’ın bugün iPhone 16 için yayınladığı sürümün, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max için mevcut olan beta 3 sürümüyle aynı olduğunu belirtmekte fayda var. iOS 18.1, Apple Intelligence araçlarının ilk setini ekleyecek. Bu araçlar arasında Yazma Araçları, Fotoğraflar uygulamasında Temizleme ve metinlerin ve bildirimlerin özetlenmesi yer alıyor.

Apple Watch Series 10, önceki nesillerden farklı ne sunuyor?

Yeni Siri arayüzü de dahil, ancak asistanı daha akıllı hale getiren yeni dil modelleri henüz eklenmedi. Apple, iOS 18.1’in halka açık olarak Ekim ayında yayınlanacağını söyledi. Şirket, iOS 18.2’nin bu yıl içinde daha fazla Apple Intelligence özelliğiyle yayınlanacağını doğruladı. Apple Intelligence; iPhone 15 Pro veya daha yeni modeller, M1 iPad veya daha yeni modeller veya M1 Mac veya daha yeni modeller gerektiriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz