Ana Sayfa Apple iPhone 15 kılıfları, iPhone 16’ya uyacak mı?

iPhone 15 kılıfları, iPhone 16’ya uyacak mı?

0

iPhone 16 ve iPhone 16 Pro ön siparişe açıldı ve yeni modeller tasarım değişiklikleriyle geldi. Bu da, yeni bir iPhone 16 alacaksanız, yeni aksesuarlar da almanız gerekeceği anlamına geliyor. İşte son dönemde çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar…

iPhone 15 serisinin kılıfları, iPhone 16 serisine uyacak mı?

Üzgünüm, iPhone 15 veya daha eski modeller için olan kılıflarınız iPhone 16 ile uyumlu olmayacak. Boyutlar açısından çok büyük değişiklikler olmasa da, iPhone 16 serisindeki diğer bazı önemli değişiklikler, önceki iPhone kılıflarınızın çalışmamasına neden olacak:

  • iPhone 16 ve iPhone 16 Plus’ta sessize alma düğmesi kaldırıldı ve yerine yeni bir Eylem düğmesi eklendi.
  • iPhone 16 ve iPhone 16 Plus’ın arka tarafındaki kamera çıkıntısı yeniden tasarlandı ve çapraz yerine dikey olarak yerleştirildi.
  • iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max’in sağ tarafında yepyeni bir “Kamera Kontrolü” düğmesi bulunuyor.
  • iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max, daha büyük ekranlara (sırasıyla 6,3 ve 6,9 inç) ve daha küçük ekran çerçevelerine sahip.
iPhone 15 serisinin kılıfları, iPhone 16 serisine uyacak mı?
iPhone 15 serisinin kılıfları, iPhone 16 serisine uyacak mı?

Tüm bu değişiklikler, iPhone 15 veya daha önceki modeller için olan kılıflarınızın iPhone 16 serisiyle çalışmayacağı anlamına geliyor. Ancak iPhone 16 daha yeni duyurulmuş olsa da, çeşitli fiyat aralıklarında çok sayıda kılıf seçeneği şimdiden satışa sunulmuş durumda.

Apple Intelligence ile oluşturulan ilk görsel ortaya çıktı!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için gerçekten çok değerli. Paylaşmaktan çekinmeyin! Yorumlarınızı büyük bir merakla bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz