Ana Sayfa Apple iPhone 16 kutularında Apple çıkartması olmayacak!

iPhone 16 kutularında Apple çıkartması olmayacak!

0
iPhone kutu

iPhone 16 veya iPhone 16 Pro alırsanız, kutuda bulamayacağınız bir şey var: Apple çıkartmaları. Bu hafta Apple Store ekiplerine gönderilen mesajlara göre Apple, iPhone 16’nın kutusunda Apple çıkartmalarının yer almayacağını doğruladı. Şirket, çıkartmaların yalnızca talep eden iPhone 16 alıcılarına verileceğini söylüyor. İşte son dönemde çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar sizlerle…

iPhone 16 kutularında artık Apple çıkartması olmayacak!

Bir Apple Store’dan iPhone 16 satın alırsanız, satın alma sırasında bir Apple çıkartması isteyebilirsiniz, ancak aksi halde şansınız kalmıyor. Üçüncü taraf perakendecilerin ve operatörlerin dağıtmak için Apple çıkartmaları yok ve ayrıca iPhone 16’yı eve teslimat için sipariş ederseniz de alamıyorsunuz.

iPhone 16 kutularında artık Apple çıkartması olmayacak!

Bu değişiklikler, Apple’ın çevresel hedeflerinin ve 2030 yılına kadar karbon nötr olma yolundaki devam eden çabalarının bir parçası. Apple, bu yıl özellikle iPhone 16 ve iPhone 16 Pro ambalajının tamamen fiber bazlı olduğunu belirterek, gelecek yıla kadar ambalajlarından tüm plastiği çıkarma hedefine daha da yaklaştığını vurguladı.

Apple Watch Series 10, önceki nesillerden farklı ne sunuyor?

Bu bir dönemin sonu olsa da sürpriz olmamalı. Apple Vision Pro, Şubat ayında piyasaya sürüldüğünde, alıcılar kutuda çıkartma olmadığını hemen fark etmişlerdi. Mayıs ayında piyasaya sürülen yeni iPad Pro ve iPad Air’in kutusunda da çıkartma bulunmuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz