Ana Sayfa Apple Apple Watch Ultra 2, beklentileri karşılayamadı

Apple Watch Ultra 2, beklentileri karşılayamadı

0

Bu haftaki Apple Watch duyuruları hem heyecan vericiydi hem de hayal kırıklığı yarattı. Apple Watch Series 10 birçok açıdan büyük bir güncelleme olsa da, Apple Watch Ultra 3’ün gelmemesi hayal kırıklığı yarattı. Elbette Ultra 2’nin yeni siyah renk seçeneği çekici ancak Ultra artık ‘en iyi’ anlamına gelmiyor. Ve bu bir sorun yaratıyor.

Apple Watch Ultra 2, büyük beklentileri karşılayamadı

2022’de ilk Apple Watch Ultra piyasaya çıktığında, şüphesiz en iyi Apple Watch’tu. Apple onu “en ekstrem aktiviteler için” olarak lanse etmiş olsa da, pazar talebi hedeflenen ‘kaşifler ve sporcuların’ çok ötesine geçti. Bunun nedeni, tartışmasız en iyi saat olmasıydı ve Apple müşterileri en iyisine sahip olmayı seviyor. 49 mm’lik kasası, Series 8’in 41 ve 45 mm’lik kasasından çok daha büyüktü, daha büyük ekranı aynı zamanda iki kat daha parlaktı ve 2.000 nit destekliyordu, pil ömrü avantajları çok fazlaydı, Action düğmesi sadece ona özeldi, hassas çift frekanslı bir GPS’e sahipti, suya dayanıklılığı Series 8’in iki katıydı ve sadece ona özel kadranlar ve kayışlar sunuyordu. Tüm bunlar 799 dolarlık yüksek bir başlangıç fiyatıyla geliyordu. Ancak bu fiyata en azından en iyisini aldığınızı biliyordunuz. Yeni Apple Watch Series 10 sayesinde bunu söylemek artık çok daha zor.

Apple, Apple Watch Ultra 3’ü piyasaya sürmemeyi tercih ettiğinden, ‘en iyi saat’ unvanı tartışmalı bir şekilde yeni Apple Watch Series 10’a verilebilir. Müşterilerin büyük çoğunluğu için en çok önemsedikleri özellikler Series 10’da daha iyi. Ultra 2’den biraz daha büyük bir ekrana, daha yeni S10 işlemciye, daha iyi görüntüleme için yeni geniş açılı OLED’e, %0-80 daha hızlı şarja, önemli ölçüde daha ince bir gövdeye ve bilekte çok daha hafif bir tasarıma sahip.

iPhone 16 kutularında Apple çıkartması olmayacak!

Peki Series 10’da eksik olan ne? Dahili bir siren ve öncelikle kaşifleri ve sporcuları etkileyen bazı diğer küçük özellikler. Ultra 2’nin kazandığı ve çoğu Watch kullanıcısının önemseyeceği tek nokta ise pil ömrü ve Action düğmesine sahip olması. Ancak kağıt üzerindeki diğer tüm özellikler, Series 10’u en iyi Saat olarak işaret ediyor. Ayrıca neredeyse yarı fiyatına olduğunu tekrar hatırlatabilir miyim?

Apple Watch Ultra 2, bazı kullanıcılar için hala en iyi Saat olmaya devam edecek. Tasarımını tercih ediyorsanız, daha iyi pil ömrüne ihtiyacınız varsa veya Apple’ın bahsettiği ekstrem sporcular arasındaysanız, Ultra sizin için en iyisi. Ancak çoğumuz için, Apple Watch Series 10 kesinlikle mevcut en iyi Saat.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz