Ana Sayfa Apple iCloud kullanım şartları güncellendi! İşte değişiklikler

iCloud kullanım şartları güncellendi! İşte değişiklikler

0

Apple, 16 Eylül Pazartesi günü yürürlüğe girecek olan iCloud Şartlar ve Koşullarında yapılacak bir sonraki revizyon hakkında kullanıcılara bildirim göndermeye başladı. Mevcut ABD sürümüyle (18 Eylül 2023) karşılaştırıldığında, yakında yürürlüğe girecek olan iCloud Şartlar ve Koşulları’nda dört önemli değişiklik göze çarpıyor. Öncelikle, “Apple ID” referanslarının tamamı “Apple Hesabı” olarak değiştirildi.

iCloud kullanım şartları resmen güncellendi

İkinci olarak, iCloud kullanıcılarının “Çocuk Cinsel İstismarı Materyali (CSAM) üretmek, paylaşmak, yüklemek veya depolamak da dahil olmak üzere çocuklara herhangi bir şekilde istismar eden, zarar veren veya tehdit eden hiçbir faaliyette bulunmamayı” kabul etmeleri gerekiyor. Ayrıca, Avustralya tüketici yasası kapsamındaki yasal haklarla ilgili bir madde eklendi.

iCloud kullanım şartları resmen güncellendi.
iCloud kullanım şartları resmen güncellendi.

Son olarak, 26 Ekim 2024 tarihinden itibaren Butan, Brunei, Kamboçya, Fiji, Laos, Makao, Maldivler, Mikronezya, Moğolistan, Myanmar, Nauru, Nepal, Palau, Papua Yeni Gine, Güney Kore, Sri Lanka, Solomon Adaları, Tonga ve Vanuatu’daki kullanıcılar için “Apple”, Singapur’da bulunan Apple Services Pte. Ltd. anlamına gelecek. 26 Ekim 2024’ten önce bu kullanıcılar için “Apple”, Apple Distribution International Ltd. anlamına geliyor.

Bu değişiklik listesi kapsamlı değildir ve bu makale herhangi bir yasal tavsiye verme amacı taşımamaktadır. Lütfen kabul edip etmeyeceğinize karar vermeden önce Apple’ın revize edilmiş iCloud Şartlar ve Koşulları’nı kendiniz tamamen okuyun. Apple, 16 Eylül’de iOS 18, macOS Sequoia, watchOS 11 ve diğer yazılım güncellemelerini de yayınlayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz