Ana Sayfa Apple M2 iPad Pro, ABD’de indirimli satılacak!

M2 iPad Pro, ABD’de indirimli satılacak!

0
iPad Pro

Apple, geçtiğimiz Cuma günü ABD’deki Yenilenmiş Ürünler Mağazası’na iki yeni ürünü daha ekledi: M2 iPad Pro ve M1 iPad Air. Bu, artık müşterilerin bu ürünlerin yenilenmiş modellerini indirimli fiyatlarla satın alabileceği anlamına geliyor.

M2 iPad Pro, ABD’de artık indirimli satılacak!

Hem M2 iPad Pro hem de M1 iPad Air 2022 yılında duyurulmuştu. M2 iPad Pro, Apple Pencil ile havada gezinme deneyimi, Wi-Fi 6E, ProRes video çekimi ve tabii ki Apple’ın M2 çipi gibi özellikleri beraberinde getirmişti. M1 iPad Air ise Stage Manager’ı destekleyen ilk Pro olmayan iPad modeli olmuştu. Ayrıca, Merkez Sahne özelliğine sahip ultra geniş ön kamera ve 5G bağlantı özelliklerine de kavuşmuştu.

MacRumors tarafından da belirtildiği gibi Apple, artık M2 iPad Pro ve M1 iPad Air’in yenilenmiş modellerini satışa sunuyor. Fiyatlar, 64 GB depolama alanına sahip temel model iPad Air için 469 dolardan ve temel 11 inç iPad Pro için 639 dolardan başlıyor. Farklı renklerde, depolama alanlarında ve boyutlarda çok sayıda seçenek bulunuyor.

iPhone 15 kılıfları, iPhone 16’ya uyacak mı?

Unutulmaması gereken nokta, bunların en son iPad modelleri olmadığı, çünkü Apple hem iPad Pro’yu hem de iPad Air’i bu yılın başlarında güncelledi. En yeni modellerde sırasıyla M4 ve M2 çipleri bulunuyor. Apple Sertifikalı Yenilenmiş Ürünler, satışa sunulmadan önce Apple’ın sıkı yenileme sürecinden geçen, önceden sahip olunmuş Apple ürünleridir. Yenilenmiş birimler, orijinal aksesuarlar (bu durumda bir USB-C kablosu ve bir güç adaptörü) ve bir yıllık sınırlı garanti ile özel bir kutuda gönderilir.

Yenilenmiş bir ürün satın almak, özellikle de ürünün en son neslinin sunduğu tüm özelliklere ihtiyacınız olmadığında ve biraz tasarruf etmek istediğinizde harika bir fırsat olabilir. Apple Yenilenmiş Ürünler Mağazası web sitesinde bulunan tüm yenilenmiş modelleri inceleyebilirsiniz. Stok durumu ve fiyatlandırma ülkeye göre değişiklik gösterebilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz