Ana Sayfa Apple AirPods 4’ün şarj kutusu, gizli bir düğmeyle gelecek!

AirPods 4’ün şarj kutusu, gizli bir düğmeyle gelecek!

0

Apple, 4. nesil AirPods’larda ufak ama önemli bir tasarım değişikliğine imza attı. Önceki AirPods modellerinde şarj kutusunun arkasında bulunan Kurulum Düğmesi, yerini gizli bir kapasitif düğmeye bıraktı. Gear Patrol’un haberine göre AirPods 4’ü eşleştirmek ve sıfırlamak için kullanılan bu gizli düğme, şarj kutusunun ön tarafında bulunuyor.

AirPods 4’ün şarj kutusu, gizli bir düğmeyle geliyor

Eşleştirme modunu başlatmak için şarj kutusunu açıp, gizli düğmenin bulunduğu ön tarafa iki kez dokunmanız yeterli. Fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi için de aynı düğmeyi kullanıyorsunuz. Gear Patrol, sıfırlama işlemini başlatmak için üç kez dokunma veya uzun süre basılı tutma hareketlerinden birinin kullanılabileceğini belirtiyor.

AirPods 4'ün şarj kutusu, gizli bir düğmeyle geliyor.
AirPods 4’ün şarj kutusu, gizli bir düğmeyle geliyor.

AirPods 4’ün şarj kutusundaki durum ışığı da daha sade bir tasarıma sahip. Kutu şarj olmuyorken veya kapalıyken belirgin bir LED noktası bulunmuyor. Işık, yalnızca kutu açıldığında veya şarj cihazına yerleştirildiğinde beyaz plastiğin altında beliriyor.

İşte iPhone 17’yi beklemek için 10 sebep!

İki farklı versiyonu bulunan AirPods 4’lerden biri aktif gürültü engelleme özelliğine sahipken, diğerinde bu özellik yer almıyor. 129 dolardan başlayan fiyatlarla ön siparişe açılan AirPods 4, 20 Eylül Cuma günü resmi olarak satışa sunulacak. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için gerçekten çok değerli. Paylaşmaktan çekinmeyin! Yorumlarınızı büyük bir merakla bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz