Ana Sayfa Apple iPhone 17 Pro’nun muhtemel özellikleri ortaya çıktı!

iPhone 17 Pro’nun muhtemel özellikleri ortaya çıktı!

0

Bu yıl iPhone 16 Pro almaktan vazgeçip bir yıl daha mı beklemeyi düşünüyorsunuz? Eğer cevabınız “evet” ise, şimdiden konuşulmaya başlayan iPhone 17 Pro söylentileri ilginizi çekebilir. Apple tedarik zinciri analistlerine göre, dört iPhone 17 modelinin tamamında, mevcut 12 megapiksellik kamera yerine 24 megapiksellik gelişmiş bir ön kamera bulunacak.

iPhone 17 Pro’nun muhtemel özellikleri belli oldu

Fotoğraf tutkunlarını heyecanlandıran bir diğer söylenti ise, iPhone 17 Pro Max’in 48 megapiksellik Telefoto kameraya sahip olacağı yönünde. Bu özelliğin iPhone 17 Pro’ya gelip gelmeyeceği henüz kesinleşmiş değil. Hatta, daha küçük Pro modelinin bu özelliğe iPhone 18 Pro’ya kadar kavuşamayacağı bile konuşuluyor.

ios-18-herkese-acik-beta-guncellemesi

Performans konusunda da iddialı olması beklenen iPhone 17 Pro Max’in, 12 GB RAM ile gelmesi ve Apple Intelligence ile çoklu görev performansını daha da yukarı taşıması bekleniyor. Tasarım tarafında ise göze çarpan tek değişiklik, Face ID sisteminde yapılacak değişiklikler sonucunda “oldukça küçüleceği” söylenen Dynamic Island olacak gibi görünüyor. Tabii bunların hepsi şimdilik birer söylentiden ibaret. Daha detaylı bilgilerin ise Eylül 2025’te iPhone 17 Pro modellerinin tanıtımına kadar netleşmesi bekleniyor.

Apple Watch Series 10, önceki nesillerden farklı ne sunuyor?

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Apple firmasının yeni nesil ürünleri sektörde beklenen etkiyi yapabilecek mi? Siz daha önce hiç Apple marka bir elektronik cihaz kullandınız mı? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için gerçekten çok değerli. Paylaşmaktan çekinmeyin! Yorumlarınızı büyük bir merakla bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz