Ana Sayfa Apple Apple TV için yeni güncelleme yayınlandı! İşte yenilikler

Apple TV için yeni güncelleme yayınlandı! İşte yenilikler

0

Apple, Apple TV için en yeni yazılım güncellemesi olan tvOS 18’i ve HomePod yazılım güncellemesini yayınladı. Yeni işletim sistemi sürümünü Apple TV HD (2015) ve tüm Apple TV 4K cihazlarınızda edinebilirsiniz. Ayrıca HomePod ve HomePod mini için de yeni bir 18 sürümü güncellemesi mevcut.

Apple TV için resmen yeni güncelleme yayınlandı

Yeni işletim sistemi sürümleri ücretsiz olarak sunuluyor ve hata düzeltmeleri ve güvenlik güncellemelerine ek olarak bir dizi yeni özellik içeriyor. Bu özellikler, iOS 18’de bulunan yeni işlevlerle de birlikte çalışıyor; bu nedenle, sunduğu her şeyden yararlanmak için telefonunuzu da bugün güncellemeniz iyi olacaktır.

Apple TV cihazınızı güncellemek için Ayarlar uygulamasını açın ve Sistem -> Yazılım Güncellemeleri’ne gidin ve Yazılımı Güncelle’yi seçin. Cihazınız kurulumu tamamlarken Apple TV cihazınızın fişini çekmeyin.

iPhone’unuzu iOS 18 için hazır hale getirme rehberi

HomePod ve HomePod mini, iOS veya macOS’teki Ev uygulaması aracılığıyla güncellenir. Ev uygulamasında Ev Ayarları’na gidin ve Yazılım Güncelleme bölümüne gidin. En son güncellemeyi arayacak ve güncellemeye başlamak için onaylamanızı isteyecektir. HomePod hoparlörünüz, güncelleme uygulanırken beyaz bir ışıkla yanıp sönecektir.

Yeni tvOS ve HomePod özellikleri arasında TV programlarının ve filmlerinin keyfini çıkarmanıza yardımcı olmak için otomatik altyazılar, ses karışımları bazen sinir bozucu olan modern TV programlarının ve filmlerinin keyfini çıkarmanıza yardımcı olan Diyaloğu İyileştir özelliğinde yapılan geliştirmeler, Apple TV+ izlerken InSight özelliği, Apple TV veya HomePod’da SharePlay ile paylaşılan müzik deneyimleri ve Apple TV’nizde izleyebileceğiniz yeni ekran koruyucular yer alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz