Ana Sayfa Apple Sevilen iOS uygulaması, yeni kamera özellikleri kazandı!

Sevilen iOS uygulaması, yeni kamera özellikleri kazandı!

0

iPhone 16 serisinin en dikkat çekici özelliklerinden biri olan Kamera Kontrol düğmesiyle birlikte, geliştirici Lux, Halide uygulamasının bundan faydalanabileceğini duyurdu. Artık varsayılan kamera uygulaması yerine Halide’ı açmak için bu düğmeyi ayarlayabileceksiniz ve şirket çok yakında düğmeye ek işlevler getirecek.

Sevilen iOS uygulaması Halide, yeni kamera özellikleri kazandı

Bununla birlikte Halide v2.16, tam Kilit Ekranı desteği sunuyor. Telefonunuzun kilidini açmadan anında fotoğraf çekme özelliği de dahil olmak üzere, Kilit Ekranından açılmak için Halide’ı ayarlayabilirsiniz. Ayrıca, Kontrol Merkezi desteği de eklendi, böylece uygulamayı buradan ekleyip açabilirsiniz. Son olarak, güncellenen uygulama hem Karanlık Modu hem de iOS 18’deki yeni Renkli simgeleri destekliyor. Uygulamayı App Store’dan indirebilirsiniz.

Bu güncelleme, geçen ay tanıtılan ve tüm post-processing özelliklerini devre dışı bırakmanın bir yolu olan Process Zero’nun ardından geldi. Process Zero, Halide’da standart iPhone görüntü işleme sistemini atlayan yeni bir mod. Daha fazla ayrıntıya sahip fotoğraflar üretiyor ve fotoğrafçıya ışıklandırma ve pozlama üzerinde daha fazla kontrol sağlıyor.

iPhone 17 Pro’nun muhtemel özellikleri ortaya çıktı!

Bu bir fotoğraf filtresi değil; fotoğrafları gerçekten ham, sensör verisi düzeyinde geliştiriyor. Tıpkı film gibi, Process Zero fotoğrafları da (dijital) negatiflerle gelir ve çekimden sonra pozlamayı değiştirmek için inanılmaz bir kontrol sağlar. Yine tıpkı film gibi, grenli bir yapıya sahiptir. Gece çekimlerinden ziyade gündüz veya karışık aydınlatmada en iyi sonucu verir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz