Ana Sayfa Apple iOS 17.7 sürümü, iOS 18’e alternatif olabilecek mi?

iOS 17.7 sürümü, iOS 18’e alternatif olabilecek mi?

0

Apple, iPhone’lar için yeni işletim sistemi iOS 18’i yayınladı. Ancak aynı zamanda, geçtiğimiz yılın yazılımı için önemli güvenlik düzeltmeleri içeren iOS 17.7 sürümünü de kullanıcıların beğenisine sundu. Bu, iOS 18’e hemen geçmek istemeyen kullanıcılar için Apple’ın sunduğu bir alternatif gibi duruyor.

iOS 17.7 sürümü, iOS 18’e alternatif olabilir!

Henüz iOS 18’e hazır olmayan kullanıcılar, Ayarlar uygulamasından Genel menüsüne ve ardından Yazılım Güncelleme ekranına giderek iOS 17.7 güncellemesini indirebilirler. Bu ekranda hem iOS 18’i hem de iOS 17.7’yi görecekler. iOS 17’de kalmak, en yeni ve en göz alıcı özelliklere sahip olamayacağınız anlamına geliyor, ancak iPhone’unuz ek güvenlik iyileştirmeleriyle şimdiye kadarki gibi çalışmaya devam edecek.

iOS 17.7 sürümü, iOS 18'e alternatif olabilir!

Bazı kullanıcılar, özellikle cihazlarında yeni hatalara veya performans sorunlarına yol açabilecek yeni şeyleri denemek konusunda isteksiz olabiliyorlar. Eğer siz de onlardan biriyseniz iOS 17.7’ye güncellemek iyi bir seçenek olabilir. Apple, genellikle büyük yeni işletim sistemi güncellemesini yayınladıktan sonraki haftalarda hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri içeren güncellemeler yayınlar.

iPhone 16 Pro’ya olan talep beklentilerin altında kaldı!

Bu nedenle iOS 18.0.1, 18.0.2 veya daha sonraki bir sürümünü beklemeyi planlıyorsanız, en azından en son güvenlik korumalarına sahip olmak için iOS 17.7’ye güncelleyebilirsiniz. Belirtilen güvenlik güncellemeleri dışında, iOS 17.7’de başka yeni özellik veya değişiklik bulunmuyor. Bu, Apple’ın odak noktasını tamamen yeni piyasaya sürülen iOS 18’e ve önümüzdeki yıl yayınlayacağı güncellemelere çevirmeden önce iOS 17 için son büyük güncelleme gibi görünüyor.

Peki siz hangi işletim sistemi güncellemesini seçeceksiniz? iOS 17.7’de mi kalacaksınız yoksa iOS 18’e mi yükselteceksiniz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz