Ana Sayfa Apple Apple Music, iOS 18 ile yepyeni bir özellik getiriyor!

Apple Music, iOS 18 ile yepyeni bir özellik getiriyor!

0

Apple Music, iOS 18 ile birlikte gelen Yeni sekmesiyle önemli, ancak incelikli bir adım daha atıyor. “Yeni”, önceki “Göz At” sekmesinin yalnızca yeni bir isminden daha fazlasını ifade ediyor. İşte son dönemde çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar…

Apple Music, iOS 18 ile birlikte yepyeni bir özellik getirecek

Her kullanıcı, Yeni sekmesinde kişisel dinleme tercihlerine göre farklı bir müzik koleksiyonu görecek. Yeni sekmesinde En Son Şarkılar, Yeni Yayınlar ve Güncellenen Çalma Listeleri gibi bölümler yer alıyor. Tüm bu bölümler, artık herkesin aynı içerik sayfasını görmesi yerine, bireyin müzik zevklerine göre düzenlenecek.

David Emery’nin Threads’te açıkladığı gibi, Apple Music insan editörleri hala işin içinde. Editörler, tüm türlerde öne çıkan öğeleri seçiyor. Sistem daha sonra algoritmik olarak sizinle en alakalı olduğu düşünülen öğeleri sunarak kişiselleştirilmiş bir deneyim sağlıyor. Bu yaklaşım, insan editörlüğü ile algoritmik öneri motorunun akıllıca bir kombinasyonunu oluşturuyor.

iPhone 17 serisi, 2 nanometre çip ile gelebilir!

Yeni sekmesi, Apple Music’in uygulamanın her bireysel kullanıcı için daha kişiselleştirilmiş hissettirmesine yardımcı olmak için attığı en son adım. Yeni ruh hali istasyonları gibi son eklemelerle birlikte, hizmet her zamankinden daha canlı hissettiriyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Apple firmasının yeni nesil ürünleri sektörde beklenen etkiyi yapabilecek mi? Siz daha önce hiç Apple marka bir elektronik cihaz kullandınız mı? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için gerçekten çok değerli. Paylaşmaktan çekinmeyin! Yorumlarınızı büyük bir merakla bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz