Ana Sayfa Apple Bu macOS Sequoia özellikleri Intel işlemcili modellerde olmayacak!

Bu macOS Sequoia özellikleri Intel işlemcili modellerde olmayacak!

0
macos

Eğer hala Intel işlemcili bir Mac kullanıyorsanız, macOS desteğinden en az bir yıl daha faydalanabilirsiniz. macOS Sequoia, macOS Sonoma ile aynı Mac’lerde çalışıyor ancak her zamanki gibi Intel makinelerinde desteklenen belirli özellikler konusunda bazı uyarılar var. macOS Sequoia artık herkes tarafından kullanılabilir durumda olduğuna göre, bazı detaylara dikkat etmek gerekiyor.

Bu macOS Sequoia özellikleri Intel işlemcili modellerde olmayacak!

Daha önce de birkaç kez bahsedildiği gibi, Apple tarafından duyurulan tüm Apple Intelligence özellikleri yalnızca Apple Silicon işlemcili Mac’lerde mevcut. Özellikle Apple, Apple Intelligence’ın M1 çipi veya daha yenisini gerektirdiğini belirtiyor. Bu, Intel kullanıcılarının Apple’ın üretken yapay zeka özelliklerine yaptığı ilk büyük atılımdan yararlanamayacağı anlamına geliyor. Apple, macOS Sequoia’nın Apple Notes’taki canlı ses transkripsiyonu desteğinin de Apple Silicon makinelerle sınırlı olduğunu söylüyor.

Bunların dışında güncellemenin geri kalanı hem Intel hem de Apple Silicon platformları için tüm ihtişamıyla mevcut. iPhone Yansıtma özelliğinin hem Intel hem de Apple Silicon’da mevcut olduğunu görmek ise şaşırtıcı ve sevindirici. Bu özellik, iPhone’unuzda olanları Mac’inizde görmenizi ve klavyeniz ve izleme dörtgeninizle kontrol etmenizi sağlıyor.

Apple Watch Ultra, son güncellemeyle daha işlevsel hale geldi!

macOS Sequoia’da iPhone yansıtma için Apple’ın uyumluluk ayrıntıları şu şekilde: Apple Silicon ve T2 Güvenlik Çipine sahip Intel tabanlı Mac bilgisayarlarda mevcut. iPhone’unuzun ve Mac’inizin iki faktörlü kimlik doğrulamayı kullanarak aynı Apple Kimliği ile oturum açmasını, iPhone’unuzun ve Mac’inizin birbirine yakın olmasını ve Bluetooth ile Wi-Fi’nin açık olmasını ve Mac’inizin AirPlay veya Sidecar kullanmamasını gerektirir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz