Ana Sayfa Apple Apple Intelligence destekli Siri, beklenenden erken gelebilir!

Apple Intelligence destekli Siri, beklenenden erken gelebilir!

0

Mark Gurman’ın Power On haber bültenine göre, Apple Intelligence ile tamamen yeniden tasarlanan Siri, tahmin edilenden daha erken kullanıcılara sunulabilir. Her ne kadar tüm deneyim bir anda gelmese de, bazı özelliklerin erken aşamalarda kullanıma açıldığını görebiliriz. İşte son dönemde çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar…

Apple Intelligence destekli Siri, beklenenden daha erken gelebilir

Gurman, Apple Intelligence özelliklerinin yayın zaman çizelgesine ilişkin bazı ek bilgiler sunarken, daha önce iOS 18.4 olarak beklenen Siri özelliklerinin bazılarının iOS 18.3 ile birlikte gelebileceğini belirtti. Bu da, iOS x.3 sürümlerinin genellikle Ocak ayında çıktığı düşünüldüğünde, yenilenen Siri deneyimini Mart ayını beklemeden deneyimlemeye başlayabileceğimiz anlamına geliyor.

Gurman ayrıca, diğer iOS 18 ile ilgili sürümlerin geliştirme zaman çizelgeleri ve çıkış tarihleri ​​hakkında da bazı ayrıntılar paylaştı: iOS 18.1’in bu hafta içinde tamamlanması ve Ekim ayı ortasında yayınlanması, iOS 18.2’nin Kasım ayı başında tamamlanması ve Aralık ayında yayınlanması, iOS 18.3’ün yıl sonuna kadar tamamlanması ve Ocak ayında yayınlanması ve iOS 18.4’ün Şubat ayı başında tamamlanması ve Mart ayında yayınlanması bekleniyor.

iPhone 16 dayanıklılık testine girdi! İşte sonuç

Hatırlatmak gerekirse, iOS 18.1, hafif bir Siri yenilemesi (yeni kullanıcı arayüzü, daha hızlı yanıtlar), Yazma Araçları, Fotoğraflar Temizleme ve Bildirim Özetleri dahil olmak üzere ilk Apple Intelligence dalgasını getiriyor. Ardından, iOS 18.2’nin Görüntü Oyun Alanı, Genmoji ve ChatGPT entegrasyonunu getirmesi bekleniyor. Son olarak, önümüzdeki yılın başında yepyeni Siri’yi görmeyi umuyoruz.

Apple, Haziran ayında düzenlenen WWDC24’te yepyeni Siri’yi tanıttı ve bazı önemli yeni özellikler bekleniyor. Siri, konuşma hatalarını daha iyi anlamalı, diğer uygulamalarla entegre olabilmeli, bağlam hakkında bir fikre sahip olmalı ve ekranda ne olduğunu görebilmeli. Tüm bu özellikler, Siri’yi gerçek bir kişisel asistana dönüştürebilir. Apple’ın yeni Siri’nin çıkış zaman çizelgesini hızlandırmaya çalışması dikkat çekici. Görünüşe göre şirket, yeni iPhone 16 serisini henüz büyük ölçüde kullanılamayan özellikler etrafında pazarladığının farkında ve yeni Siri’yi bir an önce müşterilerin ellerine ulaştırmak istiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz